FC Universitatea Galați debutează acasă, în Liga I

FC Universitatea Galați debutează acasă, în Liga I
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de fotbal feminin FC Universitatea Galați va debuta în prima ligă cu un meci pe propriul teren. În cadrul ședinței FRF a avut loc tragerea la sorți a țintarului Ligii I, în care sunt angrenate zece echipe, iar gălățencele vor juca pe 8 septembrie cu CSS Târgoviște. Următorul meci al fetelor antrenate de Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș va avea loc la Fortuna Becicherecu Mic (16 septembrie). Celelalte jocuri se vor disputa astfel: cu "U" Olimpia Cluj (23 septembrie), cu CFR Timișoara (7 octombrie), la Universitatea Alexandria (14 octombrie), cu Independența Baia Mare (21 octombrie), la Heniu Prundu Bârgăului (4 noiembrie), cu Fair Play București (10 noiembrie), la Vasas Femina (25 noiembrie).

În aceeași sedință s-a stabilit că Liga a II-a va debuta pe 16 septembrie, iar eșalonul al treilea, unde FC Universitatea are echipa satelit, va începe pe 23 septembrie. De asemenea, s-a decis ca, în următorul sezon fotbalistic, Liga I să aibă în componența sa 12 echipe.

Altfel, selecționata feminină de futsal a României a susținut primele două jocuri din istorie. Naționala pregătită de antrenorul gălățean David Asandei a jucat la Chișinău cu reprezentativa Republicii Moldova, cu care a remizat (5-5) și s-a impus în cea de-a doua partidă (3-2). FC Universitatea a avut șapte jucătoare la întâlnirea amicală din R. Moldova. În lotul României au fost prezente cinci jucătoare, Monica Bențoiu, Maria Stamate, Elena Răduc, Mirela Abălașei și Lidia Moacă - ultimele două transferate recent la Galați, în timp ce în lotul R. Moldova au evoluat Irina Topal și Dumitrița Prisăcari.

Citit 1444 ori Ultima modificare Joi, 23 August 2018 19:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.