CSM Galați pune plată la intrare

CSM Galați pune plată la intrare
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Galați va introduce bilete de intrare la toate meciurile echipelor sale din cadrul campionatelor de seniori.

Este prima oară, de la inaugurarea Sălii Sporturilor, în octombrie 2013, când suporterii vor plăti pentru a vedea și susține echipele favorite, excepție făcând acele meciuri-spectacol sau cele de natură caritabilă.

Primul meci cu intrare plătită va fi cel de handbal feminin dintre CSM Galați și HC Zalău, ce se va disputa duminică, de la ora 17.00. Prețul unui bilet este de 5 lei, indiferent că vorbim de copii sau adulți.

Gratuitate au doar copiii care practică handbalul, în cazul de față, dar care trebuie să vină însoțiți de antrenori, pe baza unei solicitări prealabile, telefonice sau prin e-mail, făcute către CSM. Gratuitatea este valabilă și pentru copiii celorlate secții ale CSM, dacă participă la meciurile sportului practicat de ei.

Tichetele de acces la meciul de duminică pot fi achiziționate de la casa de bilete de la Sala Sporturilor, care va fi montată până în ziua meciului și va fi deschisă cu trei ore înaintea disputării partidei.

Introducerea biletelor de intare la meciuri a fost determinată de Regulamentul de Organizare și Funcționare al CSM, conform căruia Consiliul de Administrație se preocupă de realizarea lunară de venituri proprii.

Rămâne de vazut dacă și celelalte două cluburi ce își desfășoară activitatea în Sala Sporturilor, United (futsal) și CSU Belor (volei feminin), care nu sunt "prinse" în CSM, vor opta pentru introducerea biletelor de intrare.

Până în acest moment, SC Oțelul era singurul club gălățean cu tichete de acces la meciurile de pe teren propriu.

Citit 5660 ori Ultima modificare Marți, 04 Septembrie 2018 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.