Oțelul, cinci goluri într-o repriză! Rezultat bun şi pentru Sporting Lieşti

Oțelul, cinci goluri într-o repriză! Rezultat bun şi pentru Sporting Lieşti
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Runda a şaptea din Seria 1 a Ligii 3 a fost una favorabilă celor două echipe gălăţene. Sporting Lieşti a ieşit cu bine dintr-o deplasare dificilă, terminând la egalitate, scor 1-1, partida de pe terenul echipei de pe locul trei, CSM Focşani. Golul formaţiei lieştene a fost înscris de Ţicămucă.

Oţelul a câştigat categoric, scor 5-1, jocul cu Şomuz Fălticeni, datorită evoluţiei foarte bune din repriza a doua. În prima parte, roş-alb-albaştrii au abuzat de mingi lungi, au dominat categoric, au avut trei ocazii uriaşe, printre care şi un şut în bară, dar n-au înscris. Mai mult, defensiva a cedat pentru prima dată în acest sezon. Lipsa totală de activitate în apărare a scăzut nivelul de concentrare al fundaşilor centrali gălăţeni şi au fost surprinşi la singura fază de atac a gazdelor din tot meciul, cei de la Şomuz deschizând scorul în minutul 18.

Oţelul a jucat mult mai combinativ în partea secundă, iar modestul adversar n-a mai rezistat prea mult. Antohi a egalat în min. 54, apoi Codreanu şi-a depăşit în dribling doi adversari şi a plasat aproape de vinclu (2-1 pentru Oţelul în min. 60), iar din acel moment roş-alb-albaştrii au zburdat, înscriind de încă trei ori prin Stoian (min. 69 şi 86) şi Cârjan (min. 78).

Antrenorul Alin Pînzaru a început în formula: Iliescu - Vasile, Puțanu, Ghiocel, David - Antohi, Crihană, Moglan (cpt), Zaharia - Matei, Cîrjan. Au mai intra Codreanu, Stoian, Munteanu şi Bordieanu.

Au absentat din cauza problemelor medicale Iorga, Onyeku şi Sălăgeanu.

Oţelul continuă astfel să se afle pe primul loc, cu 19 de puncte din 21 posibile.

Citit 5372 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Octombrie 2018 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.