Weekend plin pentru echipele gălăţene
Foto: Iulia Kelt

Weekend plin pentru echipele gălăţene
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Echipa de hochei CSM Galaţi va susţine în această seară, la patinoarul Dunărea, de la ora 18,30, al doilea meci din „dubla” cu Steaua Bucureşti, din cadrul Ligii Naţionale.

* Echipa masculină de baschet CSM Phoenix CSU va juca, astăzi, de la ora 19.00, pe teren propriu, cu formația Rapid București, într-un meci contând pentru etapa a patra din Liga Națională - Grupa Valorică C. Gălățenii abordează jocul de pe poziția a patra, iar adversara ocupă locul 7. Intrarea la meci se face pe bază de bilet, la 5 lei, ce va putea fi achiziționat de la casa de bilete a Sălii Sporturilor ”Dunărea”. 

* Formaţia feminină de handbal CSM Galaţi va juca duminică, de la ora 17,30, cu echipa CSM Roman, meci din cadrul etapei a şaptea a Ligii Naţionale. Partida va avea loc la Sala „Dunărea”, din Galaţi.

* Primul eșalon de volei feminin începe pentru formaţia gălăţeană CSU Belor, promovată la finalul sezonul trecut, astăzi (ora 18,00) cu o partidă foarte dificilă, în deplasare cu vicecampioana şi finalista ultimei ediţii a Ligii Campionilor, Alba Blaj. Obiectivul anunţat de voleibalistele gălăţene este o clasare în zona locurilor 5-7. În perioada precompetiţională, CSU Galaţi şi-a întărit lotul cu şapte achiziţii.

* Echipa de fotbal feminin AFC Universitatea Galaţi (Liga I) va juca duminică (ora 11,00), în deplasare, cu formaţia Măgura Bacău (eşalonul secund), partida contând pentru turul doi al Cupei României.

Citit 1375 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Octombrie 2018 01:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.