HANDBAL. CSM Galați, înfrângere la Cisnădie

HANDBAL. CSM Galați, înfrângere la Cisnădie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: CSM Galați a pierdut, scor 19-23 (11-13), cu HC Măgura Cisnădie, meciul disputat joi seară, în deplasare. 


 

Echipa de handbal feminin CSM Galați va juca, astăzi (ora 18,00), la Măgura Cisnădie, într-un meci contând pentru etapa a opta din Liga Națională, Liga Florilor.

Antrenorul Valeriu Costea speră să obțină un rezultat bun din această deplasare. ”Sperăm ca fetele să înțeleagă că este același joc, și acasă, și în deplasare, trebuie să contribuie toată lumea, 100 la sută, pentru buna desfășurare a jocului și pentru acumularea de puncte”, a spus tehnicianul gălățean. Daciana Balaban Curtean consideră că meciul de astăzi este un bonus pentru echipa sa. ”Pentru noi toate meciurile sunt grele, dar din punctul meu de vedere nu cu cei de la Cisnădie ne batem. Vrem ca astăzi să ne bucurăm pentru victoria pe care am obținut-o împotriva unei echipe cu care ne batem în subsolul clasamentului. Pentru noi meciurile cu echipele de sus sunt ca niște bonusuri și încercăm să scoatem maximum de puncte”, a precizat coordonatoarea echipei CSM Galați. CSM Galați abordează jocul din această seară de pe poziția 11, cu 7 punct (un egal, cu HC Zalău, și două victorii, cu HC Dunărea Brăila și CSM Roman), în timp ce echipa sibiană se află pe locul 4, cu 14 puncte.  

Retragere din Liga Națională

Echipele de handbal și de fotbal ce evoluează sub sigla Clubului Sportiv Municipal (CSM) Roman au fost desființate, conform unui comunicat remis miercuri, 31 octombrie, de către conducerea Primăriei municipiului Roman. Conform documentului, decizia s-a luat ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate în campionate de cele două echipe. Echipa de handbal CSM Roman, care a fost învinsă duminică, la Galați, ocupă ultimul loc în Liga Națională, cu niciun punct după primele șapte etape, iar cea de fotbal ocupă ultimul loc în seria I a Ligii a 3-a, cu trei puncte după primele zece etape.

Lotul lărgit al României pentru Euro 2018

Federaţia europeană de handbal a dat publicităţii loturile lărgite de 28 jucătoare ale echipelor participante la Campionatul European 2018 din Franţa (29 noiembrie - 16 decembrie), inclusiv cel al României, cu menţiunea că doar jucătoarele din aceste liste pot fi selecţionate pentru competiţia continentală.

Lista finală de 16 jucătoare va fi anunţată de echipe la prima reuniune tehnică, programată pe 29 noiembrie pentru Grupa A, din care fac parte România, Norvegia, Germania şi Cehia.

România va debuta în competiţie la Brest, în compania Cehiei (1 decembrie) şi va juca apoi cu Germania (3 decembrie) şi Norvegia (5 decembrie).

Lista de 28 jucătoare ale României: portari: Denisa Dedu, Yuliya Dumanska, Diana Ciucă, Paula Teodorescu; extreme dreapta: Laura Chiper, Alina Ilie, Aneta Udriştioiu, Sonia Seraficeanu; extreme stânga: Valentina Ardean Elisei, Elena Florică, Ana Maria Popa, Elena Dincă; interi dreapta: Ana-Maria Drăguț, Melinda Geiger, Maria Zamfirescu, Anca Polocoşer;

centri: Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Laura Pristaviţă, Ana-Maria Ţicu; inter stânga: Cristina Neagu, Bianca Bazaliu, Cristina Zamfir Florianu, Gabriela Perianu; pivoţi: Raluca Băcăoanu, Lorena Ostase, Crina Pintea, Daniela Raţiu.

Citit 2024 ori Ultima modificare Vineri, 02 Noiembrie 2018 00:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.