FC Universitatea, doar locul 6 la finalul turului

FC Universitatea, doar locul 6 la finalul turului
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După un start entuziasmant în Liga I de fotbal, fetele de la FC Universitatea se află încă departe de obiectivul pe care și l-au propus în vară, când au promovat la doar trei ani de la înființare, dar conducerea clubului speră într-o redresare la începutul returului.

Cu numai trei victorii (4-0 cu CSS Târgoviște, 6-5 cu Independența Baia Mare și 4-0 cu Fair Play București), dar și cu un punct pierdut, în urma anulării egalului (2-2) obținut în deplasare, la Alexandria, FC Universitatea se află pe locul 6 la finalul turului de campionat. FC Universitatea a pierdut cu 0-2 în fața campioanei en-titre, Universitatea Olimpia Cluj, cu 1-2 cu Fortuna Becicherecu Mic, cu 1-3 cu Heniu Prundu Bârgăului și cu 1-3 cu Vasas Femina Odorhei - vicecampioana din sezonul trecut.

Alexandru Caracaș, unul dintre cei doi antrenori ai echipei, a spus că "nici jocul, dar nici rezultatele obținute de-al lungul turului nu m-au mulțumit. Au fost ceva probleme la echipă, în special cu jucătoarele noi, dar trebuie să ne repliem și să ne întărim echipa, mai ales din punct de vedere mental. Avem nevoie de motivația cu care am promovat".

Astfel, după pauza de iarnă - returul campionatului începe abia în luna martie a anului viitor, echipa gălățeană va avea ca obiectiv măcar locul 4, ceea ce pentru o debutantă poate să însemne un final de sezon bun. "Ca obiectiv, de data aceasta personal, vreau să formăm un lot competitiv, care să înțeleagă care este scopul acestei formații și, mai mult, că este nevoie de aceeași pasiune și determinare cu care am ajuns în prima ligă", a precizat Caracaș.

Altfel, FC Universitatea s-a calificat, în premieră, în sferturile de finală ale "Cupei României", după ce a trecut, categoric, de formația Selena Constanța. Meciurile din "sferturi" vor fi stabilite, prin tragere la sorți, pe 10 decembrie, după disputarea ultimei partide din optimi, dintre CSS Târgoviște și Universitatea Alexandria.

 

Citit 812 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Noiembrie 2018 10:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.