CSM Arcada, eliminare după un meci strâns cu Lindemans Aalts în Cupa CEV
Foto: Sonia Baciu

CSM Arcada, eliminare după un meci strâns cu Lindemans Aalts în Cupa CEV
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE: Voleibaliștii de la CSM Arcada au fost eliminați din Cupa CEV, după ce au pierdut și cel de-al doilea meci, scor 1-3 (21-25, 26-28, 25-22, 21-25), în fața belgienilor de la Lindemans Aalts, în meciul retur al 16-imilor, disputat în deplasare. 


La o săptămână de la meciul tur din 16-imile Cupei CEV, voleibaliștii de la CSM Arcada susțin astăzi, de la ora 21.30, cel de-al doilea joc al dublei manşe. Unul decisiv am spune, având în vedere că, săptămâna trecută, gălățenii au pierdut în tie-break (12-15), în fața belgienilor de la Lindemans Aalts.

Chiar şi în aceste condiții, vicecampionii en-titre ai României privesc cu multă încredere returul de astăzi. În pofida faptului că între timp au mai avut de disputat și două meciuri din campionatul intern, s-a urmărit cu atenție refacerea jucătorilor după o perioadă foarte încărcată: cinci meciuri în mai puțin de două săptămâni.

Stafful tehnic al echjipei gălățene este încrezător într-o abordare corespunzătoare a jocului. "Am avut o perioadă mai puțin favorabilă și începem să ne regăsim. Ne-a preocupat refacerea jucătorilor, cărora le-am solicitat atitudine și determinare, dar în primul rând o permanentă concentrare. Am constatat o creștere în jocul de la Cluj, unde ne-am impus la zero. Mergem în Belgia încrezători în șansa noastră. Dacă la Galați a fost 2-3, de ce nu ar putea fi și astă-seară 3-2 penru noi? Bine ar fi să avem 3-0 sau 3-1, dar în varianta de mai sus va fi nevoie de "setul de aur", a spus Nicușor Harabagiu.

Căpitanul echipei gălățene, Ivan Raici, transferat în această vară la CSM Arcada consideră că adversarii din această seară, deși nu au jucători valoroși individual, sunt o grupare puternică, dar chiar și așa nu sunt de neînvins. "Belgienii vin din Liga Campionilor. Am mai jucat împotriva lor, când evoluam în campionatul belgian, dar dacă vom aborda jocul cu o concentrare maximă putem să-i învingem", a precizat Raici.

Victorie clară la Cluj, înaintea plecării spre Belgia

CSM Arcada a câștigat, scor 3-0 (25-17, 25-22, 25-17), în fața formației CS "U" Cluj, meciul disputat, luni seară, în deplasare, contând pentru etapa a noua a Diviziei A1 de volei masculin. Victoria a venit după o înfrângere surprinzătoare și usturătoare în meciul de sâmbătă cu dejenii de la Unirea, scor 2-3. Cu acest al cincilea succes, gălățenii se află pe locul al treilea în clasament, cu 16 puncte (setaveraj 20-16), la șase puncte în urma primelor două clasate, VM Zalău şi SCM "U" Craiova, care sunt departajate de setaveraj (23-4, respectiv, 24-5).

În etapa următoare, gălăţenii vor juca pe teren propriu cu CSM Bucureşti, pe 12 decembrie, urmând să încheie anul cu un meci în deplasare, la Dinamo, pe 15 decembrie.

Citit 1569 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Decembrie 2018 23:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.