OȚELUL arată bine în amicalele din Spania. Al treilea joc, tot fără gol primit

OȚELUL arată bine în amicalele din Spania. Al treilea joc, tot fără gol primit
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Fotbaliștii de la Oțelul Galați au disputat al treilea joc de pregătire din cadrul cantonamentului din Spania, învingând cu 5-0 (1-0) formaţia Club Olimpico de Totana, din Tercera Division, a patra ligă spaniolă. Golurile au fost marcate de Neagu, Țicămucă, Codreanu, Cîrjan și Zaharia.

Antrenorul Alin Pânzaru şi-a testat echipa într-un modul 4-4-2 flexibil, transformat în unele momente ale jocului în 4-2-3-1. Jocului de pregătire a fost început în formula Iliescu - David, R. Moglan (căpitan), Ghiocel, Manău - Stoian, Cristea, Crihană, Neagu - Țicămucă, Antohi. După o oră de joc, Alin Pînzaru a schimbat tot efectivul, oțelarii evoluând în componenţa Vlasie - Al. Vasile, Gîță, V. Moglan, Sălăgeanu - Chiriac, Bordieanu - Munteanu, Codreanu, Zaharia - Cîrjan.

Acuzând o accidentare după primul meci amical din acest stagiu, mijlocaşul Cătălin Iorga a fost menajat la ultimele antrenamente, implicit şi la partida cu Olimpico de Totana.

Cel puţin prin prisma rezultatelor din acest cantonament, lucrurile arată încurajator în perspectiva returului Ligii a III-a, în cele trei jocuri Oţelul având un bilanţ de opt goluri marcate şi niciunul primit. În precedentele două partide, echipa gălăţeană a câştigat cu 2-0 (marcatori Bordieanu şi Robert Moglan) în faţa celor de la Huercal-Overa CF, formaţie tot din Tercera Division, şi cu 1-0 în compania echipei Cuevas CF (gol înscris de Antohi), dintr-o ligă regională.

Roș-alb-albaștrii mai au programate două jocuri de verificare: miercuri, 13 februarie 2019, cu Universidad Católica De Murcia CF și duminică, 17 februarie 2019, cu CD Comarca del Mármol - Macael.

Întoarcerea din cantonamentul efectuat în sudul Spaniei, la Palomares, va fi pe 18 februarie, apoi urmând să mai fie disputate încă două jocuri amicale, cu Metalul Buzău, pe 21 februarie 2019 şi Unirea Slobozia, pe 23 februarie 2019, ambele la Galaţi.

Oţelul va începe returul Ligii a III-a pe 2 martie, cu meci pe teren propriu în faţa formaţiei CSM Paşcani. Echipa gălăţeană se află pe locul secund în Seria 1, cu trei puncte în urma formaţiei SCM Gloria Buzău, pe care o va întâlni în meci direct în etapa a patra, în deplasare.

Citit 5708 ori Ultima modificare Joi, 14 Februarie 2019 00:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.