CSM Dunărea, finalista Ligii Naționale de hochei

CSM Dunărea, finalista Ligii Naționale de hochei
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Hocheiștii de la CSM ”Dunărea” Galați s-au calificat în finala Ligii Naționale după ce au câștigat în minimum de meciuri confruntarea cu ACSH Gheorgheni. După victoriile categorice de la Galați, 6-1 și 7-3, gălățenii antrenați de ucraineanul Vadim Şaikraciuk și Cornel Chiriță, s-au impus cu 6-3 (2-0, 1-0, 3-3), în meciul disputat joi seară, la Gheorgheni.

Ribalko a deschis scorul în minutul 4, Zabludovski a mărit diferența în minutul 18, ca apoi, Neznamov să reușească trei goluri consecutive, iar Anton Butuchnov să închidă seria gălățenilor, în minutul 49. A urma o serie norocoasă pentru harghiteni, dar care nu a pus la încercare calificarea din trei meciuri a gălățenilor.  

În cealaltă semifinală, Corona Brașov conduce cu 2-1, la general, după ce a revenit de la 2-3 și a câștigat, scor 5-3, confruntarea cu SC Miercurea Ciuc. Vineri se va disputa meciul al patrulea al acestei semifinale, iar în funcție de rezultatul acestuia, pe 15 și 16 aprilie vor fi primele două partide ale finalei sau meciul decisiv, pe 18 aprilie, la Brașov, după ”Europenele” de curling, urmând ca finala să înceapă pe 19 aprilie.  

Citit 1965 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2019 11:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.