SC Oțelul se reunește astăzi
Foto: ascotelul.ro

SC Oțelul se reunește astăzi
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Pentru jucătorii și stafful tehnic al echipei gălățene SC Oțelul, astăzi vor începe pregătirile pentru noul sezon competițional al Ligii a III-a. Antrenorul principal Alexandru Ciobanu a programat primul antrenament din noua stagiune de la ora 17.30, la stadionul "Oțelul".

Primul joc oficial al oțelarilor se va disputa pe 14 august, în faza a II-a a "Cupei României", în timp ce debutul în campionat va avea loc pe 24 august.

Totodată, conducerea clubului a demarat programul de înscriere a suporterilor ca membri oficiali ai clubului pentru acest sezon. Fanii care doresc să devină socios roș-alb-albaștri o pot face online - pe site-ul oficial al clubului la secțiunea Înscrieri sau la Magazinul oficial, situat la Stadionul "Oțelul", de luni până vineri, între orele 10.00 - 18.00.

Calitatea de membru se dobândeşte pe baza liberei adeziuni la prevederile statutului SC Oțelul Galați. Pentru a deveni membru trebuie completată și semnată o cerere de aderare pe care o puteți găsi la Magazinul Oficial sau pe care o puteți descărca online, în timp ce reînnoirea cardurilor se face prin plata cotizației, stabilită pentru sezonul competițional 2019-2020. Membrii oficiali existenți vor avea același număr unic de identificare primit la înscrierea inițială.

Din acest sezon, județul Galați va fi reprezentat în Liga a III-a de trei echipe, două din oraș, SC Oțelul și CS Universitatea "Dunărea de Jos" (nou-promovată), respectiv, Sporting Liești.

Citit 2286 ori Ultima modificare Marți, 02 Iulie 2019 19:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.