Dar cu Ciorile ce-aţi avut?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Unul dintre cei mai agramaţi investitori din fotbalul românesc – nu vă miraţi, mulţi dintre ei pun cu graţie virgula între subiect şi predicat! – ameninţă că pleacă din bârlogul actual.

A nu avea carte nu este cel mai mare păcat de pe faţa pământului, însă individul la care fac referire a avut media 2 şi la purtare.

După un meci important de Liga I, acest finanţator de mucava a folosit forma populară a urinei pentru a-şi caracteriza un jucător care greşise decisiv.

Atacat din toate părţile pentru ieşirea-i grobiană în „prime-time”, cavalerul bădărăniei spune că va investi „la o echipă care mă acceptă aşa cum sunt”.

Poate îşi face Gregorian Bivolaru echipă de fotbal şi-l va chema cu braţele deschise în Comitetul Director.

Pentru neiniţiaţi, Bivolaru este părintele Mişcării pentru Integrarea Spirituală în Absolut, lichidul secretat de rinichi fiind în acest caz jucător de bază! 

* S-a făcut prea mult tam-tam pe seama greşelii făcute de Goal.com, unul dintre cele mai cunoscute site-uri de sport din Anglia.

Jurnaliştii acestei publicaţii au scris săptămâna trecută că „Ioan Andone este noul antrenor al Ciorilor Vopsite”.

Aşa cum cei de la Sheffield Wednesday sunt cunoscuţi drept „Bufniţele”, West Ham „Ciocănelele”, Manchester United „Diavolii Roşii”, iar Leicester „Vulpile”, britanicii au considerat că „Ciorile Vopsite” este supranumele clubului din Giuleşti, şi nicidecum insulta rasistă pe care asociaţiile de specialitate o condamnă.

„Vai, iar ne-au făcut străinii ţigani!” – iată remarca pe care orice ignorant cu buletin mioritic a făcut-o, uitând să admită cât de complexat este.

O fi având limba română o paletă imensă de sensuri şi simboluri, dar noţiunea de cioară ar trebui delimitată de etnia conlocuitoare căreia i se pare că-i sunt încălcate drepturile.

* Selecţionerul naţionalei de fotbal a Ucrainei, Miron Markevici, îl vede pe atacantul român Ciprian Marica aproape de Real Madrid în viitorul apropiat.

Tot respectul pentru cuvintele de laudă adresate vârfului legitimat la VfB Stuttgart, dar cred că domnia-sa priveşte cam departe.

Dacă dă dovadă de sinceritate, asta-i doar hipermetropie fotbalistică: vede numai golurile recente marcate de Ciprian?

Citit 617 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.