Nou-promovatele, pe capul echipei lui Dorinel

Nou-promovatele, pe capul echipei lui Dorinel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sportul Studenţesc, FCM Tg. Mureş şi Universitatea Cluj, formaţii abia intrate în Liga I, vor sta în calea „oţelarilor” în primele cinci etape ale noului sezon * „Sper să terminăm în picioare, că ne face Fiscul K.O.”, a remarcat, printre altele, Marius Stan, şeful clubului gălăţean *

Traseul Oţelului

Etapa 1: Sportul Studenţesc – OŢELUL (24 iulie)

Etapa 2: OŢELUL – Internaţional Curtea de Argeş (31 iulie)

Etapa 3: Rapid – OŢELUL (7 august)

Etapa 4: OŢELUL – FCM Tg. Mureş (14 august)

Etapa 5: Universitatea Cluj – OŢELUL (21 august)

Etapa 6: OŢELUL – FC Braşov (28 august)

Etapa 7: Vaslui – OŢELUL (11 septembrie)

Etapa 8: OŢELUL – Unirea Urziceni (18 septembrie)

Etapa 9: OŢELUL – Steaua (25 septembrie)

Etapa 10: Dinamo – OŢELUL (2 octombrie)

Etapa 11: OŢELUL – Gloria Bistriţa (16 octombrie)

Etapa 12: Gaz Metan Mediaş – OŢELUL (23 octombrie)

Etapa 13: OŢELUL – CFR Cluj (30 octombrie)

Etapa 14: Universitatea Craiova – OŢELUL (6 noiembrie)

Etapa 15: OŢELUL – Victoria Brăneşti (13 noiembrie)

Etapa 16: FC Timişoara – OŢELUL (20 noiembrie)

Etapa 17: OŢELUL – Astra Ploieşti (27 noiembrie)

Distracţie, hăhăială…

Ca la piaţă, aşa s-a desfăşurat tragerea la sorţi a programului noului Campionat al Ligii I de fotbal.

Cu toate că evenimentul era transmis în direct de mai multe televiziuni, conducătorii „soccer”-ului autohton s-au dat în stambă, au făcut remarci de burlaci pe lângă care trec fetele decoltate şi au râs unii de alţii, ca la grădina zoologică (n-au nicio vină bietele animale care trăiesc în cuşcă).

În locul unei personalităţi care să extragă bilele din urnă, fiecare reprezentant al celor 18 cluburi de prim eşalon a trecut pe la prezidiu, şi-a luat mingiuţa şi a revenit la locul din sală. La stabilirea meciurilor, a vorbit toată lumea şi ar trebui să ne mire că n-a ieşit o… harababură.

Munti, acasă la Selymeş

Oţelul Galaţi, formaţie reprezentată la circul de la sediul LPF de directorul general Marius Stan, a fost trimisă în runda inaugurală a stagiunii 2010-2011 pe terenul Sportului Studenţesc Bucureşti, grupare nou-promovată al cărei tehnician este Tibor Selymeş, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Dorinel Munteanu.

Anul trecut, roş-alb-albaştrii porneau tot în fieful unor „bibani”, cei de la Internaţional Curtea de Argeş, şi o făceau cu o victorie la limită, scor 1-0.

„Programul este echilibrat, pare însă că suntem şi într-un uşor avantaj, dar trebuie să avem mare grijă la partidele cu formaţiile mai slab cotate”, a bătut Stan şaua ca să priceapă… vestiarul Galaţiului. 

„Nu vom rămâne 18 echipe!”

Şi Munti a comentat ţintarul campionatului care va debuta pe 24 iulie:

„Este un program foarte dificil, chiar dacă în primele etape jucăm cu mai multe echipe nou-venite în Liga I. Eu nu calculez o rundă sau două, pe mine mă interesează un calup de 7-8 meciuri. Avem la un moment dat o serie foarte grea - cu Vaslui, Urziceni, Steaua şi Dinamo - şi trebuie să ne pregătim pentru a obţine cât mai multe puncte.”

Totuşi, remarca zilei a venit tot de la Marius Stan, care nu poate trece foarte uşor peste noua impozitare din fotbal. „În retur nu vom mai fi 18 echipe, vă garantez! E foarte posibil să fim doar jumătate, deoarece Fiscul ne bate pe toţi, ne face K.O., ne dă jos din picioare”, a pronosticat şeful „oţelarilor”.

Explicaţie foto: Oţelul lua startul anul trecut pe terenul nou-promovatei Internaţional Curtea de Argeş. La finele acestei luni, se va afla în fieful Sportului Studenţesc

Citit 946 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.