Sportivi gălățeni, pe podium la Bacău

Sportivi gălățeni, pe podium la Bacău
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

ATLETISM. Câțiva sportivi de la CSS Tecuci au luat parte la un concurs ce a avut loc în sala de la Bacău. Astfel, Alexandru Druță (Under 16) s-a clasat pe primul loc la aruncarea greutății de 3 kg și locul 3 la cea de 4 kg; Daria Șarban (U 16) – locul 2 la aruncarea greutății de 3 kg, iar Bianca Pricope (Under 20) s-a clasat pe locul al doilea cu greutatea de 4 kg, în timp ce Lorena Dumbravă (Under 18), locul 3 cu greutatea de 3 kg.

HANDBAL. Jucătorii CSU au încheiat sezonul de toamnă cu o victorie: 27-26 cu CSO Teutonii Ghimbav cu care își împart locurile 3-4 în clasamentul Seriei A – Divizia A. Elevii antrenorului Florin Andronic au obținut acest succes la limită cu următorii jucători: Dinu, Dorobăț - Soare 9, Butea 3, Bădărău 4, Costea 2, Andrei 4, Albu 1, Frangulea 1, Ionașcu 3, Chertif, Ioniță, Chiriac și Popa. CSU a realizat 7 victorii și 5 înfrângeri în sezonul regulat și 21de puncte. Anul viitor va avea loc faza a doua a campionatului celui de-al doilea eșalon de handbal masculin.

TENIS. Gălățeanca Patricia Țig a început bine turneul de la Angers (Franța), a avut 7-5, a pierdut setul al doilea, iar în decisiv conducea cu 3-2, dar a fost nevoită să abandoneze din cauza unei accidentări. Prezența la acest turneu i-a adus un CEC de 1086 de euro. Altfel, Gabriela Talaba Lee (Dacia) a jucat în Uruguay, unde a înregistrat două victorii și o înfrângere.

Citit 587 ori Ultima modificare Duminică, 10 Decembrie 2023 14:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.