CS Universitatea, eliminată din "Cupa României"

CS Universitatea, eliminată din "Cupa României"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Faza a doua a "Cupei României" la handbal masculin a programat meciurile în care au fost angrenate în competiţie și echipe din primul eșalon. Victorioasă în prima rundă, 29-27 cu CSM Făgăraș, echipa gălățeană CS Universitatea a jucat de data aceasta cu o echipă bună a handbalului românesc - HCM Buzău. Diferență mare de valoare, de eșalon, dar mai ales de buget. Meciul a avut loc în Sala Sporturilor din Buzău și s-a încheiat cu succesul gazdelor, la scorul de 44-18 (19-10).

Gălățenii au ținut pasul cât de cât până la pauză, după care buzoienii s-au desprins spre un succes categoric. La CSU s-au accidentat doi jucători, iar antrenorul Florin Andronic a trimis în teren toți componenții lotului. Aceștia sunt: Dinu, Dorobăț - Soare, Butea, Ioniță, Chertif, Andrei, Bădărău, Pascu, Broască, Albu, Mârșiu, Lefter, Costea, Chiriac, Popa, Ionescu și Frangulea.

* Campionatul Diviziei A de handbal (eșalonul al doilea) va continua din această săptămână când, în weekend, CSU se va deplasa la Politehnica Iași. Va fi o competiție restrânsă, cu numai trei echipe: CSU Galați, Poli Iași, Argeș Pitești. Cea de-a patra echipă a grupei, HC Pietricica Piatra Neamț, s-a retras. Federația de specialitate a organizat această competiție doar pentru necesitatea jocurilor de clasament, fără nicio altă continuitate, pentru echipele ce nu vor participa la turneul de promovare.

* Continuă şi meciurile din competițiile de junioare, din care vom consemna rezultatele câtorva partide. La junioare I, CSM Galați a jucat în deplasare la CSS Constanța și a câștigat cu 38-31, clasându-se astfel pe primul loc și obţinând calificarea pentru Grupa Valoare. La junioare II, CSM Galați (și ea calificată în Grupa Valoare) a învins CSS Școlar Galați cu scorul de 27-24. De remarcat și rezultatul ACS Lucian Bute - LPS Vaslui 51-26. La junioare III: Viitorul Oțelul Galați - ACH Tecuci 33-17, CSM Galați - CSS Tecuci 28-19, ACS Lucian Bute I - Handbal Art Galați 50-15 și ACS Lucian Bute II - CSS Galați 37-24.

Citit 609 ori Ultima modificare Joi, 08 Februarie 2024 09:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.