"Cupa României", pe 2 și 3 martie

"Cupa României", pe 2 și 3 martie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

VOLEI. Au fost stabilite datele de desfășurare a turneului final al "Cupei României" la volei masculin. O mică surpriză în ceea ce privește echipele finaliste ce își vor disputa trofeul, între primele patru echipe și-a făcut loc Rapidul, poziție care de obicei era ocupată de Craiova. Așadar, ultimele meciuri pentru stabilirea câștigătoarei trofeului vor avea loc astfel: 2 martie, Steaua - Dinamo și CSM Arcada - Rapid, în semifinale, în timp ce finala va avea loc duminică, 3 martie. Toate jocurile vor avea loc în sala din Mioveni.

PATINAJ. Calendarul competițiilor de patinaj viteză s-a modificat din nou, săptămâna viitoare urmând a se desfășura Campionatul Național pentru seniori. Clubul Dunărea Galați va fi reprezentat la Inzell (Germania) numai de Mihai Filip Woicik. Ceilalți sportivi antrenați de prof. Dorin Radu urmează să concureze, la începutul lui martie, la Campionatul Național de short-track, concurs ce va avea loc în localitatea Cârța. La antrenamentele zilnice de la Patinoarul din Galați participă Daniela Istrati (care va concura la seniori), Andreea Barbu (junioare III), Daniel Bîgu și Aris Mihai Mușat (copii I) și Eleonora Arsene (copii II).

TENIS. Gălățeanca Laura Iordăchescu a participat la un turneu la Onești (Under 14), unde s-a clasat pe locul al doilea la dublu. Laura a făcut pereche cu o jucătoare din Brăila.

ARBITRAJE. În weekend, arbitrii și observatorii gălățeni de volei vor fi din nou prezenți în arenă: Lucian Năstase, la Rapid - Zalău (masculin), iar George Grădinaru la CSM Târgoviște - Argeș Pitești (feminin), în timp ce observatorul Nicolae Marin va oficia la meciul echipelor feminine Dinamo - Rapid. Într-un alt meci, disputat în cursul săptămânii, Năstase și Grădinaru au oficiat la CSM  București - Alba Blaj (feminin).

Citit 724 ori Ultima modificare Joi, 08 Februarie 2024 14:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.