Unirea Braniștea, cu 23 de jucători la Vatra Dornei

Unirea Braniștea, cu 23 de jucători la Vatra Dornei
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa de Liga a III-a Unirea Braniștea și-a încheiat prima parte a pregătirilor pentru continuarea competiției. A început antrenamentele pe 15 ianuarie, la Galați, continuând apoi cu trei jocuri de verificare. Ultimul din cele trei meciuri a avut loc miercuri, cu Dacia Unirea Brăila. A fost un joc bun, cu multe goluri: 10-1 (7-1), rezultat care ne scutește de comentarii. Autorii golurilor: Răducan 2, Șoptică 2, Mihai, Murgoci, Nica, Andrei, Olteanu și Docuz. Au fost folosiți 20 de jucători.

În primele două meciuri, Unirea a câștigat tot la scor: 7-0 cu Siretul Cosmești și 7-2 cu Viitorul Cireșu, ambele din Liga a IV-a. De remarcat că Răducan are deja opt goluri la activ, în cele trei partide.

Odată încheiată această etapă, brăniștenii se pregătesc de cantonament. Începând de sâmbătă, ei vor continua pregătirile în stațiunea Vatra Dornei, unde s-a aflat și Oțelul în această iarnă, un loc în care sunt asigurate toate condițiile. Vor face deplasarea 23 din cei 24 de jucători, cât cuprinde lotul la ora actuală (Vasile este accidentat): Butunoiu, Paharnicu - Mihai, M. Cireș, Murgoci, Manea, Nica, Răducan, Docuz, Țicămucă, Popa, Postelnicu, Șoptică, Grădinaru, Chebac, Hilohi, Voicu, Andrei, Enache, D. Cireș, Neagu, Lefter și Olteanu.

În perioada 10-18 februarie, sunt programate și două meciuri de verificare, partenere fiind echipele CSM Deva și Gloria Bistrița, liderii a două serii din Ardeal.

În această perioadă, și stafful tehnic a suportat unele modificări: Ionuț Niculcea - antrenor principal, Alexandru Iliuciuc - preparator fizic și antrenor secund, Mihai Barbu - secund și antrenor cu portarii. Mihai Barbu, care l-a înlocuit pe Bogdan Olaru, este o mai veche cunoștință: fost portar la Oțelul, Buzău și Farul Constanța, apoi antrenor la mai multe echipe, printre care și din Oman și Qatar.

* În acest weekend, mai sunt programate și alte jocuri de verificare: Sporting Liești va întâlni fruntașa campionatului vrâncean - Victoria Gugești, în timp ce fetele de la SC Oțelul se vor deplasa la Farul Constanța (din Liga I).

Citit 2334 ori Ultima modificare Vineri, 09 Februarie 2024 01:40

1 comentariu

  • postat de Galatean
    Sâmbătă, 10 Februarie 2024 06:19
    5.13.155.***
    Raducan, fugi la Otelul ca are nevoie de tine.
    1
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.