Meci direct pentru evitarea retrogradării

Meci direct pentru evitarea retrogradării
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

BASCHET. CSM Galați are de disputat un meci extrem de important, în a treia etapă din faza a doua a Ligii Naționale de baschet masculin, în deplasare, în compania celor de la CSM Focșani - contracandidată directă în lupta pentru evitarea retrogradării. Partida de la Focșani este programată sâmbătă, de la ora 17:00, fiind transmisă în direct pe canalul de YouTube al FRB TV.

Antrenorul Florin Nini a anunțat că are probleme importante de lot pentru acest joc, în care nu mai puțin de trei jucători străini au probleme medicale și nu se știe dacă vor putea fi recuperați până la ora jocului. "Ne așteaptă un meci dificil, pentru că Focșaniul joacă foarte bine acasă. Este o echipă care a pus probleme tuturor adversarilor pe care i-a întâlnit pe teren propriu în acest sezon. Cei de acolo au reușit să se întărească și la capitolul experiență, prin aducerea lui Justin Baker. Avem nevoie de cât mai mulți oameni valizi la ora jocului, pentru că toată săptămâna am avut probleme prin prisma numărului de jucători apți. Dar orice ar fi, noi mergem cu gândul la victorie, fiind o luptă directă de clasament", a spus Florin Nini.

Gălățenii au două victorii și ocupă locul 6, fiind cu un succes peste CSM Focșani (locul 7). Din câte se pare, ultimele două clasate vor retrograda la finele sezonului, astfel că un eventual succes la Focșani este esențial pentru formația gălățeană.

HANDBAL. În etapa a doua a campionatului Diviziei A (eșalonul al doilea), fetele de la CSM Galați evoluează pe teren propriu. Parteneră le va fi Știința Bacău, iar meciul va fi găzduit de Sala Sporturilor "Dunărea", duminică, ora 12,30. În actualul sezon, elevele antrenoarei Daciana Balaban au susținut șapte meciuri în campionat, cu tot atâtea victorii acumulate. Drept urmare, conduc nestingherit în clasamentul Seriei B. În deschidere, de la ora 10,00, are loc un meci derbi gălățean de junioare II, în care se confruntă echipele CSM Galați şi ACS Lucian Bute, ambele calificate în Grupa Valoare.

Altfel, băieții de la CS Universitatea au de jucat sâmbătă, în deplasare, la Poli Iași, în etapa a doua din eșalonul secund.

CANTONAMENT. Unirea Braniștea începe sâmbătă dimineață un cantonament la Vatra Dornei, urmând ca duminică să aibă deja programat un meci amical, cu CSM Deva (lider în seria a VII-a din al treilea eșalon).

AMICALE. Sporting Liești are programat sâmbătă, 10 februarie, al doilea meci de verificare, în compania vrâncenilor de la Victoria Gugești (ora 11:00, pe terenul din Liești).

Și fetele de la SC Oțelul au un amical programat, cu Farul Constanța (Liga I), în deplasare, de la ora 14:00. Returul eșalonului secund, din care fac parte și gălățencele, va începe pe 3 martie.

Citit 1083 ori Ultima modificare Vineri, 09 Februarie 2024 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.