Clasări fruntașe la Bacău

Clasări fruntașe la Bacău
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

ATLETISM. Într-un concurs desfășurat la Bacău  - ”Memorialul Dorin Melinte” - sportivele de la CS Școlar Tecuci au realizat rezultate foarte bune. Alexandra Druță - trei locuri fruntașe, 1, 2 și 3 la aruncarea greutății, la Under 16, 18 și 20, locul 1 fiind ocupat și de Bianca Pricope - Under 20, tot la greutate. La acest concurs au participat și sportivii de la Liceul Sportiv: Simona Căluian (locul 3) și Andreea Rădeanu (4) în proba de 60 de m, în timp ce ștafeta 4x200 m a aceluiași club s-a clasat pe locul patru. O clasare onorabilă a avut și Andrei Mușat (CS Școlar Galați) – locul 2 la 60 de metri.

HANDBAL. CSM București a învins echipa germană Bietigheim, scor 31-28, într-un meci din etapa a 13-a din Grupa A a Ligii Campionilor. Bucureștencele sunt la un singur pas de calificarea în „sferturi”, după ce și-a asigurat deja prezența în „optimile” competiției. Din echipa bucureșteană a făcut parte și gălățeanca Alexandra Dindiligan, care a înscris de trei ori.

HALTERE. România participă cu un lot de 13 sportivi  la Campionatele Europene de haltere de la Sofia, competiție ce constituie și un criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris. Mihaela Cambei a obținut medalia de aur la stilul smuls (85 kg). Sportiva a făcut parte din Centrul Național de Pregatire Olimpică de la Galați unde a fost antrenată și selecționata de prof. Costel Dimofte.

VOLEI. Pentru etapa intermediară de miercuri, au primit delegări și gălățenii: George Grădinaru va fluiera la Steaua – Constanța, iar Lucian Năstase, la meciul feminin Știința Bacău – CSM Lugoj. Observatorul Florin Dimachi se va afla în Capitală, la CSM – Târgoviște.

HOCHEI. Juniorii CSM Galați au jucat la CSS Gheorgheni în Campionatul Național de Under 17, gazdele impunându-se cu scorul de 9-2 (pentru oaspeți au marcat Caranfil și Gologan).

Citit 520 ori Ultima modificare Marți, 13 Februarie 2024 13:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.