Voleibaliştii de la CSM Arcada Galaţi, înaintea ultimei etape

Voleibaliştii de la CSM Arcada Galaţi, înaintea ultimei etape
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

VOLEI. Campionatul primului eșalon de volei masculin a ajuns la potou, sâmbătă fiind programate ultimele jocuri din sezonul regulat. Programul ultimei etape: CSM Arcada - Știința Baia Mare, SCMU Craiova - Rapid, CSM Constanța - Corona Brașov, Dinamo - UV Timișoara, ”U” Cluj - SCM Zalău. Un joc s-a disputat deja, Unirea Dej - Steaua 0-3, joi s-a jucat și ultima restanță, UV Timișoara - Rapid 1-3.

Întâlnirea de la Galați ar trebui să aibă un învingător cert, judecând după pozițiile din clasament ale combatantelor: CSM Arcada - locul 1, Știința Baia Mare - locul 9, cu un ecart de 26 de puncte.

Jocul va fi găzduit de Sala Sporturilor "Dunărea", sâmbătă, de la ora 18.00, și va fi condus de cuplul de arbitri Darius Meșca (Ploiești) - Rareș Puni (Iași).

În continuare, vor avea loc partidele turneelor play-off (locurile 1-8) și play-out (locurile 9-12), pentru stabilirea finală a ierarhiei. În meciurile din sferturile de finală, CSM Arcada va juca împotriva celor de la SCM Zalău, primul joc fiind programat vineri, 22 martie. Se joacă în sistemul cel mai bun din trei meciuri.

FOTBAL. În Liga a III-a de fotbal, Sporting Liești va juca  în deplasare, la Voința Limpeziș, sâmbătă, de la ora 15.00. Este meciul penultimei etape, în care Unirea Braniștea a jucat vineri la CSM Rm. Sărat. La Limpeziș, va fi un arbitru din Ilfov - Ovidiu Robu.

FUTSAL. United Galați va juca în a doua etapă de play-off a Ligii I de futsal cu CFR Timișoara, luni, 18 martie, de la ora 18.30. Prețul unui tichet de acces este de 10 lei (intrare generală). Gălățenii sunt pe primul loc, iar adversarii lor se află pe locul secund la ora partidei.

BASCHET. CSM Galați mai are de disputat trei partide în faza a doua a Ligii Naționale de baschet masculin. Următorul meci este programat în deplasare, la CS Vâlcea, sâmbătă, de la ora 20.00. Partida poate fi urmărită live video pe canalul de YouTube FRB TV. Echipa pregătită de Florin Nini este penultima în clasament, cu doar două victorii obținute până acum.

Citit 1265 ori Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2024 14:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.