Încă o victorie în contul CS Municipal

Încă o victorie în contul CS Municipal
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HANDBAL. Fetele de la CSM Galați au disputat meciul etapei a IV-a din Diviziei A de handbal, pe teren propriu, cu HC Femina Piatra Neamţ, pe care l-au câștigat detașat: 34-19. Gazdele au prezentat următorul lot de jucătoare: Petre, Micu - Andriță 3 goluri, Bichir 3, Prescură 2, Chiriac 2, Samson 1, Corban 3, Ichim 4, Nichitean 4, Czeczi 4, Sablici, Frăsinel, Radayeva 5, Marcu 3 și Lazăr.

PATINAJ. Ultimele competiții naționale ale sezonului la patinaj artistic se vor desfășura pe Patinoarul Artificial din Brașov, în perioada 29-31 martie. La cele două concursuri, "Cupa Corona" și Campionatele Naționale vor lua parte copii, cadeți și novice. Vor participa și sportivi de la CSM Dunărea Galați, antrenoarea gălățeană Ramona Dinu contând pe următorul lot: Raisa Munteanu, Maria Șaigău, Ariana Giosan, Natalia Danis și Amelie Alexandru.

RUGBY. Patru echipe de juniori s-au întrecut în "Cupa Primăverii", competiție la care au participat două echipe din Republica Moldova, CS Școlar Tecuci și Liceul de Transporturi  Auto "Traian Vuia" (organizatorul turneului), în total peste o sută de viitori rugbiști. Au fost acordate trofee, cupe și diplome participanților, iar elevului Andrei Aurel Moldoveanu, de la "Traian Vuia", titlul de cel mai tehnic jucător.

TENIS. Caroline Ciobotaru (Clubul Dacia, antrenor Mircea Basarab) a participat la un turneu la Focșani (Under 16), unde a ocupat primul loc atât la simplu, cât și la dublu - pereche cu o colegă din Constanța (6 victorii în total).

LUPTE. Câțiva sportivi de la Vyp Guard Tecuci au participat la un turneu în Republica Moldova, la Comrat, unde s-au evidențiat Andrei Lefter, David Militaru și Andrei Brăilescu. Luna viitoare, tecucenii vor participa la întrecerile "Cupei României", competiție ce va avea loc la Călărași.

Citit 1061 ori Ultima modificare Luni, 18 Martie 2024 21:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.