CSU Craiova - Oțelul, în ”sferturile” Cupei

CSU Craiova - Oțelul, în ”sferturile” Cupei
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Gălățenii au făcut un nou drum la Craiova, după ce în weekend au câștigat în campionat cu FCU 1948, de această dată pentru meciul cu CSU - din sferturile de finală ale "Cupei României"

Sezonul foarte bun realizat de Oțelul până acum poate să fie îmbogățit cu o calificare în semifinalele "Cupei României", după ce în parcursul competițional au fost lăsate în urmă FCSB și Dinamo, din grupa de calificare a echipei lui Dorinel Munteanu.

Meciul cu CSU Craiova se anunță extrem de dificil pentru gălățeni, prin prisma faptului că întâlnesc o echipă pe un trend ascendent, cu Alexandru Mitriță în cea mai bună formă: cinci goluri și cinci pase de gol, în ultimele opt partide.

Antrenorul Dorinel Munteanu este încrezător înaintea jocului de la Craiova, bucuros și de revenirea unor jucători precum Pop sau Yabre, care au lipsit la precedenta partidă oficială. "Următorul joc este împotriva unei echipe foarte bune, dar noi ne dorim și trebuie să facem o partidă bună, fără niciun menajament. Bineînțeles, ne gândim la calificare. Este un singur meci și cine câștigă merge mai departe. Mă bucur că revine Alex (Pop - n.r.), dar și alți jucători care au mai avut mici probleme medicale sunt apți. Lovrici este absență de lungă durată, nu va face parte din lot. Pe mine mă interesează prezentul și viitorul acestei echipe, nu mai contează ce a fost în trecut la meciurile cu Craiova (înfrângere, 1-3, în ultimul duel oficial - n.r.). În fața unui jucător precum Mitriță sau a altor fotbaliști valoroși, sper ca prin jocul colectiv să le anihilăm calitățile", a spus Munteanu.

Pregătiți de prelungiri și lovituri de departajare

La un astfel de meci, ne putem aștepta inclusiv la necesitatea disputării reprizelor suplimentare, în caz de egalitate după 90 de minute, ori chiar a loviturilor de departajare. În acest sens, antrenorul gălățenilor a declarat că echipa sa este pregătită și din acest punct de vedere. "Suntem pregătiți și pentru 120 de minute, și pentru lovituri de departajare, trebuie să fim pregătiți pentru orice. N-are nicio legătură că Cisotti a ratat la ultimul meci, este un jucător care poate să marcheze oricând din penalti. Mai este Pop, mai este Cîrjan, avem mulți fotbaliști capabili să marcheze din lovituri de la 11 metri și care chiar au dovedit acest lucru până acum. Ne gândim doar la meciul cu Craiova, nu ne gândim acum la ce va fi în campionat cu Dinamo", a adăugat antrenorul gălățenilor.

Meciul CSU Craiova - Oțelul, din sferturile "Cupei României" (manșă eliminatorie), este programat joi, de la ora 19.30, în transmisiune directă pe Digi Sport și Prima Sport.

Citit 1943 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2024 21:02

5 comentarii

  • postat de Îmi e rusine
    Joi, 04 Aprilie 2024 18:53
    46.97.176.***
    Cea mai mare golănie. Dorinel se va umple de bani cu nevasta..... Cristi Munteanu pleacă de la funcție cu bani și se duce pe funcție fără bani. Sintem prosti? Da.
    14
    0
  • postat de Mi-e sila
    Joi, 04 Aprilie 2024 17:05
    93.120.27.***
    Asta un exemplu de club unde se se fura din bani publici. Banii publici sint bucuria celor ce fura, cu acte, dacă cineva ar controla actele s-ar descoperii multe lucruri... Asta e România. Cine fura din bani publici e deștept.
    14
    3
  • postat de Trăiască psd
    Joi, 04 Aprilie 2024 12:26
    91.207.102.***
    Sezon foarte bun era calificarea promisa de dorinel în play-out. Neîndeplinita. Eu am o intrebare: de ce Cristi Munteanu s-a dus de la o funcție pe bani la una fără bani. De drag de otelul? Eu zic ca cine are un gram de creier înțelege ce se intimpla la un club fără putere dar finanțat bugetar.
    15
    7
  • postat de ss
    Joi, 04 Aprilie 2024 11:49
    5.13.171.***
    In 3 meciuri pe stadionul din Craiova nu am pierdut, sunt sanse sa reusim si a 4-a oara.....ramane de gandit daca merita alergatul pe 2 fronturi sau in ce masura? Campionatul se joaca in continuare asa ca acolo e primordial sa obtinem puncte salvatoare, forta Otelul!
    3
    7
  • postat de CORNEL
    Joi, 04 Aprilie 2024 09:57
    86.124.202.***
    Succes echipei și lui Dorinel! VĂ IUBIM!
    1
    17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro