Egal și înfrângere, în Liga a III-a de fotbal

Egal și înfrângere, în Liga a III-a de fotbal
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

FOTBAL. Echipele gălățene au susținut noi meciuri în Liga a III-a de fotbal, încheiate cu rezultatele: CSM Focșani - Unirea Braniștea 2-2 și Sporting Liești - Metalul Buzău (liderul seriei) 1-3. Vom reveni cu amănunte.

VICTORIE. Fetele de la SC Oțelul au evoluat pe teren propriu în returul Ligii a II-a de fotbal. Gălăţencele au întâlnit echipa Estera Țifești (Vrancea), de care au dispus cu scorul de 7-0 (2-0).

KARATE. Ediția 2024 a Campionatului Național de karate fudokan s-a desfășurat în orașul Sfântu Gheorghe (Covasna) la competiție participând 500 de luptători de la 24 de cluburi din țară. Competiția a constituit și criteriu de selecție pentru echipa națională, care va reprezenta țara noastră la Campionatele Europene din Slovenia (15-17 mai). Fraţii tecuceni Anamaria și Dragoș Stegaru au devenit campioni naționali și astfel au fost selecționați în reprezentativă. Anamaria a câștigat patru medalii de aur și una de bronz, iar Dragoș a obținut trei medalii de aur, una de argint și două de bronz.

ARBITRAJE. Luni, 15 aprilie, doi gălățeni se vor afla în Capitală, unde va avea loc meciul Rapid - Sepsi Sf. Gheorghe. Este vorba despre Florian Vișan (arbitru asistent) și Liviu Ciubotariu (observator).

Citit 760 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2024 14:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro