Egalitate peste tot în Liga a III-a

Egalitate peste tot în Liga a III-a
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Prima etapă a returului turneului play-off a adus egalitatea perfectă a echipelor din seria a doua a Ligii a III-a.

Sporting Liești a făcut 2-2 cu CSM Focșani, într-un meci în care a condus de două ori, oaspeții fiind cei care au egalat de fiecare dată. Golgheterul Costea a deschis scorul, iar la pauză a fost 1-1. În minutul 66 s-a ajuns chiar la 2-1: penalti transformat de Maftei, după un fault în careu la Grigoraș (cu eliminare în rândul jucătorului sancționat). Cu patru minute înainte de final s-a făcut, însă, 2-2, cu un gol încasat de pe urma unei faze fixe.

”Sunt foarte mulțumit de prestația jucătorilor într-un meci cu o echipă bine pregătită din toate punctele de vedere”, a afirmat antrenorul Cătălin Savu.

La gazde s-au impus două schimbări din cauza unor accidentări: Costea și Munchiu au fost scoși mai devreme decât și-ar fi dorit antrenorul.

Sporting Liești: Cilighidreanu – Țopa, Maftei, Podașcă, D. Dima – Iordache, Chiriac, Munchiu, Stan – Crihană, Costea. Au mai intrat: Gherase, Iacob și Grigoraș.

Unirea Braniștea a făcut tot egal, 1-1, cu liderul Metalul Buzău. Gazdele au deschis scorul prin Denis Cireș. Prima repriză a fost dominată de gălățeni, fiind și alte ocazii de majorare a scorului prin Andrei, Răducan, Lefter și Neagu. Au fost și două accidentări: Enache, la încălzire, apoi M. Cireș și Răducan. În mitanul al doilea s-au văzut mai mult buzoienii, dar numai cât să egaleze pe tabelă.

Antrenorul Ionuț Niculcea i-a trimis în teren pe: Paharnicu – Mihai, Popa, Voicu, Hilohi – D. Cireș, Lefter – M. Cireș, Andrei, Neagu – Răducan. Au mai intrat: Șoptică, Docuz, Olteanu.

Clasamentul la zi: 1. Metalul Buzău 59 puncte, 2. CSM Focșani 47 p, 3. Sporting Liești 37 p, 4. Unirea Braniștea 33 puncte.

În weekendul viitor se joacă derbiul județean, Sporting Liești – Unirea Braniștea.

Citit 2048 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2024 19:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro