Echipele gălăţene de fotbal îşi continuă pregătirile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FCM Dunărea a marcat, ieri, cea de-a şaptea zi a cantonamentului de la Slănic Moldova. Până în prezent elevii lui Dănuţ Oprea au efectuat câte două antrenamente pe zi - în aer liber şi în sala de forţă. Dacă accentul se pune pe latura acumulărilor fizice, stafful tehnic nu a renunţat şi la meciurile de verificare.

Miercuri, 4 februarie, "dunărenii" vor întâlni colega de eşalon FCM Bacău. De două zile Slănicul beneficiază şi de zăpadă, iar lotului iniţial deplasat i s-a alăturat portughezul Moses Ramos Soares, fotbalist „recuperat” din aeroport!

Oţelul II a jucat sâmbătă, în deplasare, cu CSM Focşani. Chiar dacă gălăţenii au pierdut cu 2-0, Viorel Tănase s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi, remarcându-se o creştere în jocul acestora. Meciul a fost găzduit de un teren bun, ceea ce a asigurat condiţii favorabile de joc.

Tinerii "oţelari" au început în formula: Trifan - Murgoci, Sipovici, Agache, Cucu - Negoescu, Neagu, Miron, Gârleanu - Cârjan, Frunză. Au mai jucat: Pascal, Smadu, Romaneţ, Bogdan Tache, Anghel şi Stoica.

Antrenamentele vor continua la Galaţi, iar joi, 5 februarie, este programat un nou „amical” - cu Dunărea Călăraşi (Stadionul "Siderurgistul", ora 12,30).

Cei 19 jucători ai Politehnicii Galaţi se pregătesc, de trei zile, la Tg. Neamţ, iar de două zile se bucură şi de prezenţa unui strat destul de consistent de zăpadă. Sunt programate câte două şedinţe de pregătire pe zi - în aer liber, dar şi în sala de forţă din localitate. Cantonamentul este organizat într-o locaţie a Clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, care oferă condiţii bune de pregătire.

Sâmbătă, 7 februarie, va avea loc un meci de verificare, cu Cetatea Tg. Neamţ, iar stagiul montan de pregătire se va încheia marţi, 10 februarie.

Citit 933 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.