Oţelul a pierdut un titular. Motivul plecării lui Benga la Petrolul

Oţelul a pierdut un titular. Motivul plecării lui Benga la Petrolul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fundaşul central Alexandru Benga a lăsat Oţelul pentru a semna cu Petrolul Ploieşti, formaţie care va evolua în turul II preliminar din Europa League. De fapt, Benga revine la echipa din Ploieşti, fiind clubul de la care a venit la Oţelul în 2011.

„Este adevărat că Benga s-a înţeles cu Petrolul, îi expirase contractul cu noi şi nu mai aveam cum să-l ţinem fără voia lui. Vom încerca să ne reorientăm şi să aducem un alt fundaş”, a spus Narcis Răducan, managerul sportiv al FC Oţelul.

Benga a fost anunţat pe siteul oficial al celor de la Petrolul ca fiind ultimul transfer al ploieştenilor, după ce a semnat un contract valabil pe trei sezoane.

Cu toate că noul antrenor Ionuţ Badea nu a părut că mizează prea mult pe Benga în cantonamentul din Anglia, fundaşul în vârstă de 24 de ani a bifat 19 partide în ediţia trecută de campionat pentru Oţelul.

Motivul plecării se învârte în jurul agentului său, cu care Oţelul a colaborat în exces în ultima vreme. În spatele mutării lui Benga de la Oţelul la Petrolul este impresarul Ionel Codoban, cel care l-a şi adus la Galaţi în 2011, după câştigarea campionatului de către formaţia roş-alb-albastră.

În lotul Oţelului mai sunt alţi patru fundaşi centrali, Sergiu Costin, Cristian Sîrghi, Constantin Mişelăricu şi Robert Moglan, plus Enes Sipovici, care se pregăteşte cu echipa a doua.

Citit 1954 ori Ultima modificare Duminică, 14 Iulie 2013 13:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.