X

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....

 07:11 Sambata, 25 Aprilie 2015

Oţelul, tot cu Schumacher pe bancă la meciul cu FC Botoşani

Autor:   Marian Căpăţînă
Publicat Luni, 04 Noiembrie 2013 06:00
Voteaza!
(2 voturi)

Distribuie

* Chiar dacă este foarte posibil ca de astăzi roş-alb-albaştrii să aibă un nou antrenor principal, la partida din această seară echipa va fi condusă tot de tehnicianul adus ca interimar de la Oţelul II


Fotbaliştii de la Oţelul vor evolua în această seară pe teren propriu, de la ora 21.30, în compania celor de la FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a din Liga I, care prinde echipa gălăţeană într-o situaţie destul de complicată.
La o săptămână după ce a fost demis Ionuţ Badea, până aseară încă nu fusese rezolvată problema noului antrenor principal, astfel că interimatul tehnicianului adus de la Oţelul II, Constantin Schumacher, va fi prelungit cu un al doilea meci în care conduce prima echipă a clubului de pe banca tehnică, după cel câştigat, joi, în Cupa României.
Narcis Răducan, managerul general al echipei, a spus că sunt şanse mari ca astăzi să anunţe numele noul antrenor principal, fără ca acesta să poată sta pe bancă la meicul cu FC Botoşani. „Aşteptăm acordul acţionarilor clubului, astfel ca luni să putem anunţa noul antrenor principal. Însă, chiar dacă totul va fi în regulă, în proporţie de 90 la sută tot Schumacher va conduce echipa la meciul cu FC Botoşani. Este greu de crezut că vom reuşi în timp util să rezolvăm tot ce ţine de documente, să înregistrăm contractul de muncă ca să poată fi pe bancă noul antrenor”, a declarat Răducan.

Probleme mari de lot

Constatin Schumacher a intrat cu echipa în cantonamentul dinaintea meciului, chemându-l şi pe Andrei Marus de Oţelul II, ca o posibilă soluţie pentru postul de fundaş dreapta. Aici sunt cele mai mari probleme de efectiv, în condiţiile în care cei doi jucători din lot care joacă în mod obişnuit pe acest post, Cojoc şi Antunes, sunt accidentaţi. Primul este indisponibil de mai multă vreme, în timp ce brazilianul a suferit o contuzie foarte puternică la meciul de joi şi nu poate evolua. Astfel, aproape sigur pe partea dreaptă a defensivei va juca unul dintre fundaşii centrali, Sârghi sau Mişelăricu, iar Marus va reprezenta soluţia de avarie. Nici pe celălalt flanc al apărării lucrurile nu stau foarte bine, unica variantă fiind Dan Popescu, în condiţiile în care Murgoci este accidentat, iar Silviu Ilie nu este încă la un nivel de pregătire optim, după o pauză de aproape un sezon şi jumătate. Pe lista accidentaţilor se mai află mijlocaşii Zaharia şi Astafei.
Partida dintre Oţelul şi FC Botoşani va începe la ora 21.30 şi va fi televizată în direct de Digisport.

1283 afisari  |  Ultima actualizare Duminică, 03 Noiembrie 2013 23:34

2 comentarii

 • IP: 86.123.79.152 | 
  1
  3
  Link
  jiji Luni, 04 Noiembrie 2013 14:50 postat de jiji

  Bai Gabi, tu esti managerul lui Simaitis si le porti de grija lu Gavrila si Chipirliu, care mai au de mincat mult cozonac pina sa invete fotbal?

 • IP: 109.166.131.213 | 
  5
  0
  Link
  Gabi Luni, 04 Noiembrie 2013 11:58 postat de Gabi

  Sper ca Schumacher sa fie baiat destept si sa bage urmatoarea formula cu Botosani:
  Simaitis-Miselaricu,Sarghi,Costin,Popescu-Cooper,Filip-Gavrila,Marquinhos,Chipirliu-Henrique
  Rezerve:Branet,Sipovic,Milea,Giurgiu,Iorga,Bajenaru,Sevillano

Adauga comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare şi pot angaja răspunderea civilă şi/sau penală a autorului acestora.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii!

Atenţie! Nu postaţi acelaşi mesaj de mai multe ori. Comentariul va fi afişat la câteva minute după postare. Vă rugăm să aşteptaţi!

sus

Editorial

Pe repede-napoi

Caricatura zilei

29 martie 2015

Top afişări pe 30 de zile

NEC PLUS ULTRA

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viaţa liberă Galaţi © Toate drepturile rezervate

    PageRank