Joi, la Galaţi: Premierea celor mai buni sportivi din 2013

Joi, la Galaţi: Premierea celor mai buni sportivi din 2013
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tradiţionala ceremonie de premiere a sportivilor gălăţeni evidenţiaţi în competiţiile interne şi internaţionale în cursul anului 2013 a avut loc cu o lună întârziere. Justificat sau nu, festivitatea de premiere nu s-a desfăşurat în luna decembrie, aşa cum era obiceiul, ci joi la prânz, la Complexul Sportivilor din Galaţi.

În sala complexului şi-au dat întâlnire sportivi şi antrenori, profesori şi invitaţi din rândul celor care activează în acest domeniu. Reprezentanţi ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (director Ana Maria Vasiliu) au procedat la premierea celor mai merituoşi sportivi şi antrenori. Lista cu performanţele acestora am făcut-o cunoscută într-unul din numerele ziarului nostru din luna decembrie, acum nu facem altceva decât să reluăm numele lor.

În fruntea listei sportivilor evidenţiaţi în competiţiile din ţară şi în cele desfăşurate peste hotare se află halterofilul Valentin Dobrea, de la Clubul Dunărea - triplu campion naţional de juniori II şi tineret, deţinător a şapte recorduri naţionale, cărora li se adaugă trei medalii de bronz la Campionatul European de juniori mici. Este component al lotului naţional.

El a fost secondat în acest clasament de atleta Cristina Frumuz Ghiţă, Cătălina Simionescu, Miruna Niţu, Ionuţ Grădinaru, Cosmin Panfil, Irina Călin - badminton, Iulian Ghibu - taekwando, Cristinel Irimia - atletism şi Constantin Neagu - lupte.

Activitatea de instruire a acestora a fost coordonată de antrenorii Marin Otinceanu, Veronica Budileanu Marinescu, Dorel Badiu, Nicolae Milea şi Octavian Berbeci. Sportivii evidenţiaţi aparţin: CSM Dunărea, CS Universitatea, Clubul Siderurgistul şi Centrul de Antrenament Lupte de la Târgu Bujor.

Nu au fost uitaţi nici sportivii care practică discipline neolimpice şi nici antrenorii acestora. De asemenea, au fost oferite premii speciale instituţiilor judeţene, sportivilor de perspectivă, echipelor promovate şi cele nou înfiinţate.

Citit 1517 ori Ultima modificare Joi, 23 Ianuarie 2014 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.