Breasla JURNALIŞTILOR GĂLĂŢENI are CAMPIONI la tenis de masă
Foto: Marius Ţuca, flancat de Anamaria Vasiliu (DJTS) şi campionii de la dublu, Mani Săvăstru (stânga) şi Nic Constandache

Breasla JURNALIŞTILOR GĂLĂŢENI are CAMPIONI la tenis de masă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Prima ediţie a Cupei Presei la tenis de masă, organizată cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport, a fost un succes total, cu 32 de participanţi la întrecerea şi distracţia de rigoare din sala special amenajată în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor.

Proba de simplu a fost câştigată de Marius Ţuca, ex - "Viaţa liberă", acum la Digi 24, după ce l-a învins în finală, cu 3-1 la seturi, pe Lucian „Nic” Constandache de la ProTV. De remarcat că vicecampionul, Nic Constandache, a ajuns în finală fără să piardă vreun set. Pentru premiul de la proba de simplu a contribuit şi Norocel Bocănială, un practicant la propriu al tenisului de masă.

Proba de dublu a fost câştigată de către Marian „Mani” Săvăstru şi Nic Constandache, realizatorii emisiunii Lider Sportiv, de pe ProFM LiderFm. Cei doi au învins în finală, scor 18-21, 21-11, 21-16, perechea Marius Ţuca / Silviu Pop.

De remarcat prezenţa în competiţie a două domnişoare curajoase din presă, Monica Zanet (Viaţa liberă) şi Ana Beliu (şapte seri). De asemenea, entuziasmante au fost evoluţiile avute de Dan Cătălin Predescu, DCP-ul „Vieţii libere” fiind oprit greu, în sferturi, de colegul de redacţie din ultimii ani, Marius Ţuca.

Felicitări pentru iniţiativă şi organizare lui Mani Săvăstru, care a promis că seria unor astfel de competiţii prieteneşti va continua.

Citit 58095 ori Ultima modificare Luni, 31 August 2015 12:14