Trei fotbalişti au semnat pe doi ani cu Oţelul
Foto: Benjamin Onwuachi

Trei fotbalişti au semnat pe doi ani cu Oţelul
Benjamin Onwuachi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

FC Oţelul a anunţat miercuri că atacanţii Cristian Cristea şi Benjamin Onwuachi, alături de mijlocaşul Jose-Alex Ikeng, au semnat contracte pe doi ani cu gruparea gălăţeană.

Cristian Cristea (26 de ani) a fost ultima dată la Farul Constanţa, unde a jucat în sezonul trecut doar în cinci partide. A fost format la FC Snagov şi a mai trecut pe la Viitorul Constanţa, ASA Târgu Mureş şi a fost legitimat jumătate de an la echipa australiană Southern Stars din Melbourne.

Nigerianul Onwuachi a jucat în ultimele şapte sezoane în Cipru şi Grecia. În campionatul 2013-2014 a evoluat pentru Iraklis (Liga a II-a din Grecia), cu 4 goluri marcate în 24 de meciuri.

Mijlocaşul camerunez Jose-Alex Ikeng (26 de ani) a jucat sezonul trecut în prima ligă din Austria, evoluând în doar şase partide pentru Austria Lustenau. Şi-a făcut junioratul la Vfb Stutgart, din 2008 până în 2011 a jucat la echipa secundă a celor de la Werder Bremen, în liga a treia germană, iar apoi a fost două sezoane în liga secundă din Germania, la echipa Ingolstadt.

Citit 2846 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Iulie 2014 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.