Weiss, CONTESTAT vehement de FANII OŢELULUI

Weiss, CONTESTAT vehement de FANII OŢELULUI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Majoritatea suporterilor roş-alb-albaştri a cerut demisia antrenorului german după eşecul de acasă cu FC Botoşani


Oţelul a bifat un nou meci cu joc dezamăgitor şi totodată o nouă înfrângere, 0-1 duminică cu FC Botoşani. Bilanţul după patru etape este jalnic, un singur punct, iar puţinii suporteri care au mai rămas alături de echipă şi-au consumat răbdarea cerută de antrenorul Michael Weiss la începutul sezonului. De altfel, tehnicianul german a fost aprig contestat de public, atât în timpul meciului, la stadion, cât şi după, în mediul online. De la Peluză s-a scandat numele lui Dănuţ Oprea, mesaj clar transmis de galerie că l-ar dori pe fostul jucător al Oţelului în locul tehnicianului german.

A urmat declaraţia lui Michael Weiss de la finalul meciului, care a inflamat şi mai mult spiritele. “Prima repriză a fost decentă, am avut ocazii. Apoi Marcel (n.r. – Avdic) s-a accidentat, Gheorghe și Cristea au avut acea ocazie uriașă de a înscrie, după care am primit gol. Băieții au pus în practică tot ce au acumulat la antrenamente, dar, cu mici excepții, au clacat și nu au putut ține ritmul timp de 90 de minute. Totuși, tendința este pozitivă, se poate observa o evoluție în cadrul echipei și, dacă avem liniște, timp de lucru, putem construi în continuare. Nu suntem fericiți, dar nu suntem nici retrogradați deja. Să ne panicăm acum e cea mai mare greșeală pe care o putem face", a spus Weiss.

Această declaraţie, publicată pe contul echipei de pe Facebook, a amplificat iritarea fanilor, manifestată din plin în mediul online. “Ce tendinta pozitivă? Ce au pus in practică? Cel mai indolent antrenor (…), să plece în Filipine şi să ne lase!”, a comentat Bogdan Creţu. “Trec etapele şi noi rămânem doar cu tendinţa pozitivă”, a replicat şi Bogdan Codreanu, în timp ce Adrian Crihană şi-a exprimat nemulţumirea într-un singur cuvânt: “Demisia!”.

La fel de vehement, a fost şi Mihai Manău, cunoscut în comunitatea fanilor Oţelului şi pentru articolele sale de pe site-ul suporterilor www.dunareabatrana.com. “Aşa zisul antrenor ştie câte echipe retrogradează anul ăsta??? E atât de sărac şi slab încât face tot ce poate să mai stea măcar o etapă, să mai încaseze măcar un salariu...Auf Wiedersehen, Herr!”

Weiss a mai fost taxat şi pentru un episod petrecut imediat după meci, când jucătorii au stat minute bune să discute cu cei din tribune, moment în care antrenorul nu le-a fost alături. “După acest meci antrenorul Michael Weiss trebuie să-și dea demisia! Anul trecut, când echipa juca prost, antrenorul Lienen venea la suporteri și-și cerea scuze. Weiss nici măcar nu are curajul să dea ochii cu suporterii”, a fost unul dintre comentariile de pe www.viata-libera.ro, semnat Alehandra.

 

Citit 2055 ori Ultima modificare Luni, 18 August 2014 20:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.