FOTBAL/ Zaharia şi Cristea sunt apţi de joc pentru meciul cu Steaua

FOTBAL/ Zaharia şi Cristea sunt apţi de joc pentru meciul cu Steaua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cei doi jucători, care au absentat la Tg. Jiu din cauza accidentărilor, se antrenează de ieri la intensitate normală, revenind în programul echipei


Pregătirea fizică precară a echipei, aspect despre care s-a vorbit mult în ultimele zile, are efecte nu doar în ceea ce priveşte randamentul în timpul meciurilor, ci şi în faptul că probabilitatea apariţiei accidentărilor este mult mare. Astfel, lista indisponibililor din cauze medicale nu a fost goală mai deloc la Oţelul în acest campionat.

Spre exemplu la ultimul joc, cel pierdut la Tg. Jiu, cu Pandurii (scor 4-0), nu au făcut parte din lot Silviu Ilie, Alexandru Zaharia, Karol Karlic, Cristian Cristea şi portarul Dragoş Plopeanu, toţi accidentaţi.

Din acest punct de vedere, veştile sunt destul de bune în perspectiva următorului meci, cel de duminică, cu Steaua, de pe teren propriu, programat de la ora 16.00.

Atacantul Cristian Cristea şi mijlocaşul Alex Zaharia urmau ca de la antrenamentul de aseară să intre în programul normal de pregătire al întregii echipe, cu şanse mari să poată juca contra celor de la Steaua. Revenirea lui Zaharia vine la momentul optim, în condiţiile în care Grădinaru a fost eliminat la Tg. Jiu şi este suspendat pentru partida de duminică, iar în lot nu prea sunt soluţii pentru posturile de mijlocaşi laterali.

În ceea ce-i priveşte pe Ilie şi Karlik, ambii vin după contracturi musculare şi încă fac antrenamente individuale, estimându-se că săptămâna viitoare vor putea intra în programul echipei, lucru valabil şi pentru Dragoş Plopeanu.

Preţurile biletelor nu se schimbă

Dacă în trecut, la meciurile cu Steaua, clubul gălăţean a mărit preţurile biletelor, de data aceasta tarifele pentru intrarea în stadion vor rămâne la fel ca acelea practicate în mod uzual la partidele de pe teren propriu: 15 lei la Tribuna I, 10 lei la Tribuna II, 5 lei la Peluză, 2 lei la Peluză în sectorul rezervat galeriei.

Marquinhos, posibilă revenire în iarnă

Mijlocaşul Marcus Vidal “Marquinhos”, plecat în vară de la Oţelul, se află de câteva zile în Galaţi, el trecând în vizită şi pe la stadion, unde a avut o discuţie de principiu cu cei din conducerea clubului referitoare la o eventuală revenire din iarnă în tricoul roş-alb-albastru. “Într-adevăr, Marquinhos este pe lista jucătorilor pe care i-am dori din iarnă”, a confirmat Cristian Munteanu, team-managerul Oţelului.

Marquinhos a semnat în vară cu FC Qabala, din Azerbaidjan, echipă antrenată de Dorinel Munteanu. A jucat în cinci din cele şapte meciuri susţinute de Qabala până acum în campionat, de fiecare dată ca titular şi a fost schimbat mereu în repriza secundă, cu o singură excepţie.

 

Citit 1671 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Octombrie 2014 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.