SCOR RECORD în liga secundă de handbal! CSU a dat PESTE 60 DE GOLURI

SCOR RECORD în liga secundă de handbal! CSU a dat PESTE 60 DE GOLURI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa masculină CSU Galaţi a realizat un scor fără precedent în liga secundă de handbal, într-un meci disputat sâmbătă, pe teren propriu, în compania formaţiei CSU Târgovişte. Net superiori, gălăţenii au câştigat cu 62-10 (30-2), ceea ce înseamnă mai mult de un gol marcat pe minut.

Antrenorul Mihai Pantea a folosit toţi jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie: Andronic, Sora, Condurachi – Matei 3 goluri, Poteră 1, Avram 6, Sahân 6, Mârşiu 5, Dospinescu 6, Ciobanu 6, Lăpuşneanu 4, Ţigănaşu 5, Bursuc 2, Şt. Ionel 4, Frangulea 7 şi Moldovan 7.

După patru etape, gălăţenii au un bilanţ de trei victorii şi o înfrângere cu care ocupă locul al patrulea din clasament.

În această săptămână, CSU va susţine două partide: miercuri, în deplasare, cu Vicov Bucovina Suceava, respectiv sâmbătă, la Galaţi, cu LPS Piatra Neamţ.

Altfel, în etapa a cincea din eşalonul secund feminin, Danubius CSU Galaţi a întâlnit, pe teren propriu, echipa Şcolii 181 Bucureşti. Cu o evoluţie mai bună faţă de etapele precedente, echipa antrenată de Valeriu Costea a câştigat cu scorul de 29-25. Este prima victorie din acest sezon pentru Danubius CSU, după patru înfrângeri.

Citit 960 ori Ultima modificare Duminică, 12 Octombrie 2014 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.