Optimism maxim la OŢELUL înaintea meciului cu Viitorul: "Venim cu punct sau puncte"
Foto: Gabi Câşleanu, şoferul autocarului cu care este convins că va aduce trei puncte de la Chiajna.

Optimism maxim la OŢELUL înaintea meciului cu Viitorul: "Venim cu punct sau puncte"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Antrenorul Tibor Selymeş s-a declarat sigur că echipa sa va arăta mult mai bine faţă de etape trecute şi că nu va pierde astăzi, la Chiajna


“Pentru noi campionatul va începe cu adevărat la meciul cu Viitorul”, spunea Tibor Selymes, antrenorul Oţelului, la finalul etapei trecute. Respectiva partidă va avea loc astăzi, 18 octombrie, la Chiajna, acolo unde îşi dispută meciurile de pe teren propriu echipa patronată şi antrenată de Gheorghe Hagi, cu Oţelul având mare nevoie de cel puţin un rezultat de egalitate pentru a nu se mări şi mai mult distanţa de şase puncte pe care o are de recuperat faţă de prima poziţie de deasupra liniei ce delimitează zona retrogradării.

Selymes a spus că în cele două săptămâni de pauză în Liga I s-a reuşit să se rezolve mare parte din carenţele de pregătire ale echipei, aşteptând jocul cu Viitorul cu optimism maxim. “Sunt convins că venim cu punct sau puncte. Ne-am pregătit foarte bine în aceste două săptămâni, cât de cât am reuşit să ajungem şi fizic la nivelul care trebuie. Cu siguranţă o să arătăm altfel faţă de prima parte a campionatului, sper să se vadă că avem şi noi un stil al nostru. Neapărat trebuie să facem puncte, nu mai avem timp de altceva, iar pentru asta trebuie fim cu adevărat o echipă”, a declarat Selymes.

Partida se va desfăşura pe gazonul sintetic pe care Vasile Maftei, jucător la Concordia Chiajna, s-a ales cu o infecţie severă, dar acest aspect nu-l preocupă pe antrenorul Oţelului. “Ne preocupă punctele, nu sinteticul. Oriunde am juca, pe iarbă, sintetic sau noroi, nu contează decât să luăm punctele”, a adăugat Selymeş, care şi-a obişnuit echipa cu o astfel de suprafaţă de joc prin antrenamente pe terenul sintetic de la “Siderurgistul”.

Aceeaşi stare de spirit pozitivă au şi fotbaliştii roş-alb-albaştri. “Dacă punem în practică ce am pregătit, ne vom impune”, a spus Enes Sipovici. “Etapele trec, neapărat trebuie să ne întorcem cu trei puncte. Trebuie să intrăm decişi în teren, să nu le dăm şanse din primul minut”, l-a complet Alex Zaharia.

Nici măcar şoferul Gabi Câşleanu n-a scăpat necontaminat de optimism, el pregătind special autocarul echipei pentru un restart reuşit. “Am pregătit locul în care o să aducem punctele, toate trei. Am schimbat poziţia de plecare, acum direct spre ieşire, direct spre victorie”, a spus superstiţiosul şofer, de altfel foarte îndrăgit de jucători.

Pentru acest meci, Selymeş nu poate conta pe Helder Tavares – suspendat în urma eliminării din etapa trecută, Plopeanu, Silviu Ilie şi Avdic – cu probleme de ordin medical.

Meciul Viitorul – Oţelul Galaţi, din etapa a 11-a a Ligii I, este programat să înceapă la ora 16,00, urmând să fie televizat de Look Plus.

Citit 1455 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Octombrie 2014 12:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.