United şi-a adăugat încă o VICTORIE la coroana de regină a deplăsărilor

United şi-a adăugat încă o VICTORIE la coroana de regină a deplăsărilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Campionatul Ligii I de futsal şi-a consumat meciurile primei etape din retur, gălăţenii de la United jucând sâmbătă, 22 noiembrie, în deplasare, cu  Dunărea Călăraşi, una dintre echipele redutabile pe teren propriu. Gazdele au încercat şi o mică şicană, programând meciul la o oră nepotrivită, dimineaţă, încercând să diminueaze potenţialul gălăţenilor.

Calculele călărăşenilor  nu au dat roade, sportivii antrenaţi de David Asandei având o evoluţie bună graţie căreia şi-au trecut în cont al şaptelea succes din deplasare din tot atâtea partide jucate pe teren străin. United s-a impus cu 3-2 (2-1), prin golurile marcate de Cojoc, Ivan şi Jovanovici.

„Jucătorii noştri au făcut totul pentru un rezultat favorabil şi a ne menţine invincibilitatea din deplasare. Băieştii au resimţit oboseala deplasării precedente, de la Tg. Mureş, dar prin respectarea planului tactic totul a ieşit foarte bine”, ne-a declarat antrenorul David Asandei. Acesta a folosit la Călăraşi următorii jucători: Toniţă, Salichi - Cojoc, Ivan, Burdujel, Jovanovici, Crăciun, Tudose, Cireş şi Iorga.

În clasament, United a urcat pe poziţia a treia, cu 25 de puncte (golaveraj 52-27), iar în următorul meci va juca pe teren propriu, cu CSMS Iaşi, echipă pe care a învins-o în tur cu 5-1.

Citit 679 ori Ultima modificare Duminică, 23 Noiembrie 2014 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.