UPDATE / După prima manșă, ARCADA are șanse reale să ELIMINE CAMPIOANA din „Cupa României”
Foto: Foto: Sonia Baciu

UPDATE / După prima manșă, ARCADA are șanse reale să ELIMINE CAMPIOANA din „Cupa României”
Foto: Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ora 20.10: Meciul a avut o desfășurare aproape identică cu cel din turul campionatului, disputat tot la Constanța, când gazdele s-au impus cu 16-14 în setul decisiv. Acum, Tomis s-a impus cu 3-2, diferenţa fiind făcută tot la ultimele mingi din tie-break. Arcada a condus cu 11-9 în setul decisiv, gazdele făcând punctele câştigătoare după 12-12. În returul de la Galaţi (18 februarie), o victorie a celor de la Arcada cu 3-0 sau 3-1 ar însemna eliminarea campioanei, iar un succes cu 3-2 va duce la disputarea "setului de aur".


UPDATE, ora 10.30: Partida VCM Tomis Constanţa - Arcada Galaţi, programată astăzi de la ora 17.00 în sferturile de finală ale Cupei României, va fi televizată în direct de postul Neptun TV


Voleibaliştii de la Arcada au sosit, ieri la prânz, la Constanţa, venind din Bulgaria, unde au efectuat un cantonament de zece zile. Pe Litoral, echipa gălăţeană a efectuat ieri un antrenament de acomodare cu sala în care astăzi va susţine primul meci oficial din acest an.

De la ora 17,00, în Sala Sporturilor „Ovidiu” se va disputa partida tur din faza a doua a „Cupei României”, gălăţenii urmând să întâlnească VCM Tomis, multiplă campioană naţională. Meciul va fi condus de arbitrii bucureşteni Silvian Lungu şi Mihai Coman. Gălăţenii sunt hotărâţi să dea o replică pe măsură campionilor, aşa cum au făcut-o şi în partida din turul campionatului Diviziei A1, când au reuşit să „smulgă” două seturi, aflându-se chiar la două puncte de victorie.

„Suntem pregătiţi să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat care să ne permită să abordăm cu şanse meciul retur, din 18 februarie, de la Galaţi. Vom aborda jocul cu cel mai bun sextet: Bartha, Zupanc, Dumitrache, Radovici, Cosici, Cristudor – Ghimeş (libero), iar la nevoie vom apela şi la jucătorii de pe bancă”, ne-a declarat, ieri, antrenorul Marian Apostu.

Diseară, după meci, gălăţenii vor pleca spre casă, iar de mâine gândul lor se va îndrepta spre primul joc din returul campionatului, de sâmbătă, cu CSM Bucureşti, care va avea loc la Sala Sporturilor „Dunărea”, de la ora 17,00.

Altfel, pe 17 ianuarie sunt programate şi jocurile primei etape a returului campionatului feminin, Divizia A2. Fetele de la CSU Galaţi vor evolua în Capitală, în compania echipei Dinamo II.

Citit 637 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Ianuarie 2015 20:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.