VOLEI/ În acest weekend, Arcada încearcă să încheie sezonul

VOLEI/ În acest weekend, Arcada încearcă să încheie sezonul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ultima fază din play-off, în care voleibaliştii de la Arcada Galaţi joacă pentru locul 5, calificant în cupele europene, continuă în acest weekend. Sâmbătă şi duminică, la Bucureşti, echipa gălăţeană susţine meciurile trei şi patru din această fază a competiţiei naţionale masculine, în compania echipei CS Municipal, pe care le abordează de la scorul general de 2-0 în favoarea sa, scor stabilit cu o săptămână în urmă, la Galaţi. Astfel, cu o victorie în una din aceste partide, Arcada ar închide disputa, fără să mai fie nevoie de un meci decisiv la Galaţi şi ar intra în vacanţă.

Cu excepţia liberoului Doru Ghimeş, care s-a antrenat separat, la pregătirile coordonate de antrenorii Marian Apostu şi Nicuşor Harabagiu au luat parte toţi jucătorii. "Un lucru îmbucurător este faptul că Doru s-a mişcat din ce în ce mai bine şi se află în condiţii bune de joc, după perioada de tratament şi recuperare. Este foarte posibil ca el să poată intra măcar în unul din aceste meciuri", ne-a spus Marian Apostu. "Jucătorii sunt hotărâţi şi determinaţi să aibă o evoluţie cât mai bună, care să le permită obţinerea celui de-al treilea succes chiar la Bucureşti", a completat tehnicianul gălăţean.

Lotul echipei din Galaţi a plecat în această dimineaţă spre Capitală, iar la orele prânzului se afla deja la destinaţie. Cele două jocuri vor fi găzduite de Sala „Agronomia”, de la ora 18,00, în ambele zile. Cuplul de arbitri va fi acelaşi ca la Galaţi: Silvian Lungu şi Benone Vişan.


 

Citit 656 ori Ultima modificare Vineri, 24 Aprilie 2015 20:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.