OŢELUL joacă diseară cu Astra, „pentru demnitate”

OŢELUL joacă diseară cu Astra, „pentru demnitate”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va juca în această seară, 11 mai, în deplasare, cu Astra Giurgiu, într-un meci din cadrul etapei a 31-a din Liga I. Aflată pe ultima poziţie în clasament, echipa gălăţeană mai are doar din punct de vedere matematic şanse să ajungă pe locul 12, primul de pe care se evită retrogrodarea. Dacă pierde acest joc, este foarte posibil ca Oţelul să fie şi matematic retrogradată după această rundă. Totuşi, antrenorul Florin Marin, a spus că echipa sa este motivată pentru acest meci, atât de dorinţa de a încheia cu demnitate sezonul, cât şi de nevoia de a se urca cât mai aproape de linia din clasament care delimitează zona retrogradării, în ideea că nu este exclus să se rămână în Liga I şi de pe un loc sub respectiva linie, prin retragerea unor echipe cu probleme mult mai mari de ordin financiar.

„Sperăm în continuare, chiar dacă şansele noastre sunt minime şi vom face tot ceea ce depinde de noi ca să obţinem cele trei puncte. Nu e uşor să gestionez vestiarul în acest moment, dar jucătorii au dat dovadă de caracter, sunt motivaţi în continuare. Vom încerca să ieşim cu fruntea sus, indiferent de ceea ce se va întâmpla. Mai există şi varianta în care alte echipe nu mai pot continua, dar este important ca noi să ajungem într-o anumită poziţie care să ne permită să profităm. Trebuie să câştigăm, să adunăm puncte, ca să putem spera”, a declarat Florin Marin.

Principalele absenţe din lot pentru acest sunt cele ale lui Miron – suspendat, Hamroun, Brigido şi Stoian – accidentaţi. În schimb, după o lungă pauză impusă de o accidentare, este posibil să reintre Cristea, el fiind inclus în lotul care a făcut deplasarea.

Partida Astra Giurgiu - Oţelul Galaţi se va disputa de la ora 18,00 şi va fi transmisă în direct de posturile Look Plus, Digi Sport şi Dolce Sport.


Problemele altora pot menţine Oţelul în Liga I/ Ipoteză şocantă după acuzaţiile de corupţie: FCSB poate fi retrogradată!

Citit 1967 ori Ultima modificare Duminică, 10 Mai 2015 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.