Fotbaliştii de la Metalosport şi-au DEBLOCAT PRIMELE

Fotbaliştii de la Metalosport şi-au DEBLOCAT PRIMELE
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa gălăţeană Metalosport, care se afla înaintea începerii returului pe poziţei de retrogradare, a reuşit să încheie campionatul, Seria 2, pe locul 9, poziţie care înseamnă îndeplinirea obiectivului şi bani în plus pentru jucători, conform preşedintelui clubului, Dorin Butunoiu.

“Am supravieţuit într-un an foarte dificil pentru tot ce înseamnă fotbalul gălăţean. Obiectivul a fost locul 10. Jucătorilor le-am promis că, dacă-şi îndeplinesc acest obiectiv, le vom da şi a doua jumătate din primele de joc la egaluri şi victorii. Cred că într-o săptămână voi reuşi să le dăm şi aceşti bani, cu salariile sunt la zi”, a spus Butunoiu.

Jucătorii de la Metalosport au salarii de maxim 1.000 de lei, Butunoiu subliniind că au obţinut rezultate foarte bune pe terenurile unor formaţii ce stau mult mai bine din acest punct de vedere. “La Călăraşi şi Tulcea sunt salarii şi de 3.000 de lei, sunt echipe cu buget de cel puţin cinci ori mai mare ca al nostru, iar noi am făcut egal la primii şi am câştigat la Tulcea, asta spune totul”, a precizat Butunoiu.

Portarul Alexandru Vasiliu, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în retur, a spus că secretul succesului a fost atmosfera din vestiar: “Mai toţi am făcut junioratul la Oţelul, ne ştiam bine şi asta ne-a ajutat să formăm un grup puternic”.

Pentru Metalosport, acesta a fost primul sezon în eşalonul al treilea după promovarea de anul trecut.

Citit 2051 ori Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2015 17:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.