"Naţionalele" de machete, la Galaţi

"Naţionalele" de machete, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Săptămâna viitoare se deschide publicului expoziţia Campionatului Naţional de navomodele, clasa C, Machete. Evenimentul este organizat, pentru al treilea an la rând la Galaţi, de Federaţia Română de Modelism în parteneriat cu CSU Galaţi şi Universitatea „Dunărea de Jos”. Expoziţia este deschisă în perioada 30 iunie – 4 iulie, în holul Universităţii, între orele 8,00-20,00, cu intrare liberă. De la CSU, îşi vor expune machetele Daniel Ciosu, Marian Harţan, Sorin Mavru, Victor Năstase, Cătălin Lificiu şi Adrian Postea (nou-venit la clubul gălăţean).

Unul din punctele de mare atracţie se anunţă a fi macheta navei-şcoală româneşti „Mircea”, la care gălăţeanul Daniel Ciosu lucrează de patru ani şi care va fi expusă publicului în premieră. 

La Campionatul Naţional sunt prezenţi sportivi de la şapte cluburi din ţară care vor expune aproximativ 300 de modele. 

La ediţia de anul trecut a Campionatului Naţional, desfăşurată tot la Galaţi, CSU a câştigat cinci titluri şi multe alte  medalii la individual. La echipe, CSU a obţinut două medalii de argint şi una de bronz.

„Ediţia trecută a fost o reuşită şi din punct de vedere al vizitatorilor, când mai bine de 3.000 de persoane au trecut pragul expoziţiei, lucru pe care ni-l dorim şi în acest an”, a spus Daniel Ciosu, unul dintre organizatori.

Citit 2646 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2015 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.