OŢELUL s-a înscris în liga secundă. Iată câţi jucători au fost la reunire

OŢELUL s-a înscris în liga secundă. Iată câţi jucători au fost la reunire
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

La FC Oţelul, miercuri după-amiază, la baza „Zoltan David” (ex-Ancora) a avut loc reunirea lotului, la câteva ore după ce clubul s-a înscris la FRF în liga a doua, a 12-a echipă care a făcut acest pas până acum. În urmă cu patru ani, primul antrenament după vacanţă se desfăşura cu carul de transmisie al TVR, exact în timpul în care avea loc tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, cu Oţelul în urne.

Imagine elocventă a decăderii, la antrenamentul de miercuri seară, supervizat din tribună de antrenorul Florin Marin şi condus de secundul Daniel Florea, au participat 24 de jucători, dintre care 12 sunt juniori A şi doi juniori B: Ștefan Bordeianu, Daniel Vicol (portari), Rareș Oprea, Ruben Codreanu, Marius Manea, Costin Serea, Ionuț Codreanu, Alexandru Istrate, Ionuț Chiriac, Cosmin Petică, Alexandru Perju, Mădălin Blănaru, Ciprian Voicu, Antonio Sefer, Lucian Murgoci, Andrei Marus, Robert Tătar, Mihai Adăscăliței, Daniel Dajbog, Cosmin Stoian, Eduard Dumitru, Iulian Negoescu, George Bârlădeanu, Ionuț Constantinescu.

Portarul Hotoboc a lipsit motivat, fiind învoit pentru trei zile. Nici Moglan nu a venit, el fiind încă în recuperare după o accidentare. A revenit şi atacantul Chipirliu, care n-a intrat la antrenament, tot pentru că nu este complet refăcut după o accidentare. „Pentru a promova, ne trebuie şi 7-8 jucători cu experienţă, sper să reuşim să facem aceste transferuri”, a declarat team-managerul Cristian Munteanu.

La reunire au fost prezenţi în jur de 50 de suporteri, care au avut o lungă discuţie cu administratorul special Vlad Răpişcă.

Totodată, surse din cadrul clubului ne-au dezvăluit că se încearcă construcţia unei tribune suplimentare de 100 de locuri pentru galeriile oaspete, sperându-se astfel să se obţină omologarea şi a juca aici meciuri din liga secundă.

 

Citit 3880 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iulie 2015 23:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.