Voleibaliştii de la Arcada forţează calificarea în finală

Voleibaliştii de la Arcada forţează calificarea în finală
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

*Mobilizarea publicului gălăţean se mută de la patinoar la Sala Sporturilor "Dunărea", pentru a sprijini încă o echipă gălăţeană, cea a voleibaliştilor, în drumul spre titlul de campioană

Meciuri cu miză uriaşă pentru echipa masculină de volei Arcada, luni şi marţi, în Sala Sporturilor „Dunărea”, în semifinalele campionatului, care vor fi susţinute în compania celor de la Volei Municipal Zalău, vicecampionii en-titre. După primele două jocuri, scorul general este 2-0 pentru VM Zalău, iar acum urmează alte două dispute pe propriul teren.

Sunt două meciuri de foc, în care sportivii antrenaţi de Nicu Harabagiu şi Marian Apostu trebuie să se concentreze la maximum pentru a obţine egalarea. După câte au demonstrat în sezonul regulat, inclusiv prin câştigarea ambelor dispute cu sălăjenii (cu acelaşi scor, 3-2), voleibaliştii de la Arcada pot realiza această performanţă, să egaleze la general şi apoi să joace partida decisivă la Zalău, pe 13 aprilie. Iar finalmente, o victorie la general cu 3-2 i-ar trimite pe gălăţeni în marea finală, cu oltenii de la SCMU Craiova, care s-au impus deja în faţa băimărenilor de la Ştiinţa Explorări (3-0 la general).

Stafful tehnic gălăţean este mulţumit de modul în care s-au pregătit jucătorii în cursul săptămânii trecute şi aşteaptă cu mare încredere în revanşa şi posibilitatea egalării scorului.

Arbitrează un cuplu bucureştean: Benone Vişan - Silvian Lungu.

Cele două meciuri au loc luni şi marţi, la Sala Sporturilor „Dunărea”, de la orele 18,00, respectiv, 18,30, şi vor fi televizate de Digi Sport. Chiar în aceste condiţii, se scontează pe o participare numeroasă a publicului gălăţean şi o susţinere cel puţin la fel ca aceea de care au avut parte hocheiştii campioni de la Dunărea.

Citit 1444 ori Ultima modificare Duminică, 03 Aprilie 2016 16:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.