O gălăţeancă joacă direct pe tabloul principal la turneul Futures de la Viva Club

O gălăţeancă joacă direct pe tabloul principal la turneul Futures de la Viva Club
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După reuşita celor două turnee masculine de categorie Futures desfăşurate la Galaţi, din această săptămână a venit rândul jucătoarelor de tenis să îşi facă simţită prezenţa pe terenurile bazei sportive Viva Tenis Club, la un turneu similar, dotat cu premii de 10.000 de dolari, primul dintr-o serie de trei.

Gălăţeanca Elena Căpraru, beneficiară a unui wildcard, va juca în turul inaugural împotriva unei jucătoare din Turcia, Yasmin Gulman, de asemenea beneficiară de wildcard.

Cea mai bine clasată jucătoare a turneului este românca Cristina Ene, locul 498 WTA, care în primul tur va întâlni o jucătoare venită din calificări.

Ultima jucătoare de pe tabloul principal este o ucraineancă în vârstă de 16 ani, Angelina Shakhaychuk (locul 960 WTA). Aceasta va juca în primul tur împotriva germancei Caroline Werner (locul 722 WTA).

A doua favorită a turneului este italianca Anna Giulia Remondina (locul 531 WTA), care a participat şi la turneele din 2015, de la Galaţi. A fost eliminată în semifinalele celor două turnee (în primul de brăileanca Georgia Crăciun, iar în cel de-al doilea de Irina Bara), iar în turneul Challenger (25.000 de dolari) a fost eliminată în turul al doilea de Lina Gjorcheska (Macedonia).

Luni au avut loc şi ultimele meciuri din calificări, de unde au acces pe tabloul principal următoarele jucătoare: Miriam Bulgaru, Teodora Stângă, Ioana Guna, Iulia Ivaşcu, Julia Helbet (R. Moldova), Ioana Toanchină, Ioana Ivan şi Anjana Suresh (Canada).

Citit 1317 ori Ultima modificare Marți, 17 Mai 2016 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.