Noii "oţelari", încrezători înaintea debutului în Liga a IV-a

Noii "oţelari", încrezători înaintea debutului în Liga a IV-a
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

*SC Oţelul Galaţi, echipa suporterilor gălăţeni, va debuta, sâmbătă, de la ora 18,00, într-o partidă cu Victoria Independenţa

Înfiinţată pentru a încerca să ducă mai departe spiritul "oţelar", gruparea gălăţeană Suporter Club Oţelul abordează cu foarte mare încredere noul campionat.

"În primul rând, e foarte important că am reuşit să închegăm un lot de jucători în această perioadă, mai grea din toate punctele de vedere. Plecăm cu gândul ca la sfârşitul campionatului să promovăm în Liga a III-a. Avem în lot foştii juniori de la vechiul FC Oţelul, am mai adus şi alţi jucători cu care am lucrat în trecut. Aceştia din urmă au mai jucat în Liga a IV-a şi cunosc tainele fotbalului de la acest nivel. Aş mai dori un atacant, e deficitar acest post. Este loc tot timpul de mai bine, eu încă sunt deschis, n-am refuzat niciun jucător până acum", a declarat antrenorul Stelian Bordieanu.

În ceea ce priveşte Liga a IV-a, antrenorul gălăţean spune că este o necunoscută pentru el, care până în această vară a activat la grupele de juniori ale FC Oţelul. "Sincer, pentru mine, Liga a IV-a este o necunoscută. Vom trata orice adversar cu respect şi seriozitate. Nu pot să îmi dau seama la momentul acesta ce echipe sunt mai puternice. Ştiu doar că Fulgerul Smulţi, care a terminat anul trecut pe locul 2, nu s-a înscris în competiţie. Poate să apară oricând vreo surpriză, aşa că noi tratăm toţi adversarii cu seriozitate", a mai spus tehnicianul SC Oţelul.

Suporterii s-au mobilizat la stadion

Joi seară şi vineri, mai mulţi suporteri ai grupării gălăţene s-au mobilizat şi au venit la stadion, unde au pregătit "terenul", pentru meciurile din acest an, făcând curat şi igienizând spaţiile din tribune şi din jurul gazonului, arătând totodată că acest nou club le aparţine. "Deocamdată, suntem 150 de membri cotizanţi, dar sunt convins că ni se vor mai alătura şi alţii", a spus Sorin Haraga, directorul sportiv al grupării.

De altfel, intrarea la meciuri va fi liberă, dar vor exista câteva urne mobile, în care suporterii vor putea face donaţii pentru susţinerea echipei.

Accesul la Stadionul "Siderurgistul" se va face prin două puncte de intrare, cel dinspre Trecere Bac, respectiv cel dinspre Parcul Cloşca. Un aspect foarte important de reţinut este acela că suporterii vor avea acces exclusiv la Tribuna I (cea dinspre Ţiglina I).

Citit 3439 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Septembrie 2016 10:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.