CSU Danubius, la a treia înfrângere în Liga Națională

CSU Danubius, la a treia înfrângere în Liga Națională
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de handbal feminin CSU Danubius Galați a pierdut, joi seara, scor 18-24 (8-11) în fața formației HC Zalău în meciul contând pentru etapa a treia din Liga Națională.

Cu un început de meci echilibrat, 4-4 în min. 10, 8-9 în min 25, echipa gălățeană a arătat determinare în joc, dar experiența zălăuancelor s-a văzut pe deplin. În a doua repriză, HC Zalău a reușit să se desprindă la patru goluri (14-11, 16-12), diferența mărindu-se în favoarea acestora, deși au avut momente în care au greșit în faze simple. Ecartul s-a mărit până la 9 goluri (23-14), dar dorința de confirmare a gălățencelor și superioritatea numerică din teren a adus trei goluri consecutive pentru acestea.

Antrenorul Valeriu Costea spune că deși asta este valoarea echipei sale se aștepta la un alt rezultat în acest meci. ”Nu mă aşteptăm să terminăm meciul la diferenţa asta, aşa de mare, mă gândeam la un rezultat pozitiv, poate chiar un egal. Am dus o repriză şi ceva, deocamdată lotul acesta îl avem la dispoziţie, cu el trebuie să mergem mai departe şi să vedem ce putem face. Sunt foarte dezamăgit, mă gândeam că la primul meci în faţa publicului nostru aş fi vrut o altă ambiţie din partea fetelor, chiar dacă asta ne este valoarea. Jucăm cu fetele cu care am promovat de la liga a doua, care nu se poate compară cu Liga Naţională. Dacă nu ne regrupăm repede aceste înfrângeri vor cântări foarte mult în clasament”, a declarat tehnicianul gălățean.

Lotul pe care CSU Danubius la folosit în meciul cu Zalău a fost: Daniela Goldic, Laura Bujoi - portari, Dajana Jovanoska 5 goluri, Iulia Artean 4, Ramona Urse, Ștefania Florea și Andreea Chiricuță - câte 2, Cristina Marcu, Cosmina Cozma și Mădălina Conache - câte un gol, Andreea Taivan și Nicoleta Vlad.

Următorul meci al CSU Danubius se va disputa, duminică, în deplasare, cu HCM Roman.   

Citit 1494 ori Ultima modificare Joi, 22 Septembrie 2016 21:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.