Sâmbătă neagră pentru voleiul gălăţean
Foto: Foto magazinsalajean.ro (Marius Morar)

Sâmbătă neagră pentru voleiul gălăţean
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cele două formaţii gălăţene participante în Campionatul Diviziei A1 de volei, au stabilit o adevărată contraperformanţă. Ambele au pierdut, în deplasare, fără vreun set câştigat.

Arcada a avut un început de sezon favorabil, cu cinci victorii din tot atâtea meciuri şi se afla pe podium. Sâmbătă, la Zalău, însă, s-au comportat la polul opus şi au pierdut la scorul de 0-3 (16, 18, 17). „Băieţii noştri au jucat foarte slab, inexplicabil de slab, nereuşind să se menţină în joc decât până la zece puncte. În partea a doua a tuturor  seturilor au fost dominaţi categoric, de o echipă care a prins o zi de graţie”, a spus managerul clubului, Mirel Zaharescu. „Luni vom avea o întâlnire de analiză. Ne aşteaptă un meci greu, cu Steaua, liderul la zi, şi nu ne putem permite încă un pas greşit. Avem echipă de top şi acolo, în frunte trebuie să ne poziţionăm”, a mai completat Zaharescu. 

A arbitrat cuplul Florin Dragomir (Bucureşti) – Cristian Şanta (Cluj). Acest meci cu probleme a necesitat folosirea a 11 jucători: Despotovski (Muscină), Caio de Pra (Zahar), Gradinarov (Cristudor), Spînu, Janici, Safonov (Radovici) – Rosici (libero). 

CS Universitatea s-a deplasat în Capitală, pentru jocul cu Dinamo. Calculele hârtiei  nu au dat greş, şi bucureştencele s-au impus foarte clar: 3-0 (14, 14, 22). Ultimul set putea avea şi un alt deznodământ, dacă la 22-23 nu s-ar fi accidentat Todaşcă. Cu ea în teren şi cu serviciul la gălăţence, acestea ar mai fi avut posibilitatea să finalizeze favorabil. Pe când aşa...

A arbitrat un cuplu feminin, din Bucureşti, Georgiana Gurguiatu/Simona Niculescu.

Ileana Berdilă a trimis în teren următorul „sextet”: Adriana Dudnic, Sorina Marian, Irina Todaşcă (Violeta Stan), Elena Ivan, Iuliana Cazamir (Roxana Petre), Florina Chirilov – Monica Foca (libero). 

Finalul acestei săptămâni oferă gălăţenilor două meciuri de excepţie: CSU Galaţi – CSM Târgovişte (feminin, vicecampioana en-titre), respectiv Arcada – Steaua (masculin). 

Citit 1331 ori Ultima modificare Duminică, 06 Noiembrie 2016 15:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.