Primele alegeri de la înfiinţare, la clubul gălățean OȚELUL
Foto: foto ascotelul.ro

Primele alegeri de la înfiinţare, la clubul gălățean OȚELUL
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

 

Clubul gălăţean SC Oţelul, continuatorul moral al campioanei României din 2011, înfiinţat în această vară, va avea parte astăzi de primele alegeri ale conducerii.

Astfel, cu câte un singur candidat pentru fiecare funcţie pusă în „joc”, Adunarea Generală, va putea să îi „crediteze” pe cei trei suporteri ce vor conduce clubul în următorii trei ani.

Pentru validarea candidaţilor este nevoie de votul majoritar (50 la sută plus unu) al celor 182 de membri cotizanţi.

Cornel Romeo Moisescu (foto), candidatul la funcţia de preşedinte, are 47 de ani, născut în Galaţi. „Aici m-am definit ca om, familist şi suporter! Am iubit şi iubesc fotbalul, sportul şi mi-a plăcut întotdeauna să învăţ şi să răspund unor noi provocări. Sunt inginer de profesie, absolvent al Universităţii “Dunărea de Jos” din Galaţi. Rezumând: sunt la fel ca voi toţi, cei care iubiţi Oţelul, Galaţi, România”, apare în prezentarea viitorului preşedinte, de pe site-ul oficial al clubului.

Moisescu spune că a luat această decizie, în ideea de continuitate a fenomenului Oţelul. “Fiind o funcţie onorifică, am candidat pentru a asigura continuitatea fenomenului, a fost în logica evenimentelor din asociaţia noastră. Totodată, membrii Consiliului Director sunt garanţia că situaţia de la FC Oţelul Galaţi, cu falimentul societăţii care a administrat-o, nu se va repeta niciodată! Avem doar un singur obiectiv: să reuşim! Nimic nu este mai frumos decât un succes care să-i facă fericiţi pe oamenii de lângă noi…”, a mai spus Moisescu.

Cosmin Ilaş, candidatul la funcţia de vicepreşedinte, este născut în Galaţi, absolvent al Facultăţii de Economie în cadrul Universităţii “Danubius”. “În prezent sunt administrator la două societăţi. Am crescut în preajma Stadionului “Oţelul”, club pentru care am şi jucat câţiva ani la echipele de juniori şi cred că încă din acea perioadă a început să se manifeste dragostea mea pentru Oţelul”, se arată în prezentarea acestuia.

Ilaş consideră că principalul obiectiv al noului club este relansarea Oţelului, într-un alt format faţă de ceea ce a fost. “Pentru mine personal, principalul obiectiv este să facem în aşa fel încât să aducem mult mai mulţi suporteri la stadion. Eu cred că ăsta este secretul, pentru că dacă ai tribunele pline restul vin în mod natural şi aici mă refer la absolut tot, de la rezultatele echipei, la sponsori şi până la susţinerea autorităţilor locale. Cred că este un obiectiv destul de dificil din cauza faptului că gălăţenii încă sunt foarte dezamăgiţi de ceea ce s-a întâmplat, cu falimentul FC Oţelul, şi mulţi oricum nu au crezut sau nu cred în proiectul Suporter Club Oţelul Galaţi, dar aici intervine misiunea noastră, să le transmitem gălăţenilor din pasiunea noastră şi să-i facem să vină alături de noi în număr cât mai mare. Un punct foarte important în viitorul echipei noastre va fi momentul când se va pune în discuţie palmaresul Oţelului, misiunea noastră clară fiind recuperarea acestuia”, a spus Ilaş.

Pentru funcţia de secretar şi-a depus candidatura Alexandru Pârvu.

SC Oţelul a încheiat turul Ligii IV, pe primul loc, cu 36 de puncte în cele 12 meciuri şi un golaveraj impresionat, 85-7.

Citit 4763 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Decembrie 2016 00:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.