Ciclism montan în mijlocul oraşului

Ciclism montan în mijlocul oraşului
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

„Dunărea MTB”, concursul de ciclism pe teren accidentat, organizat de Clubul de Ciclism Galaţi (CCG) a ajuns la a cincea ediţie şi a reunit, duminică, la linia de start 20 de pasionaţi pe două roţi. Traseul, desfăşurat în păduricea de lângă Stadionul „Dunărea”, a fost unul scurt, de doar 1.200 de metri, parcurs de două ori, dar foarte tehnic, cu coborâri abrupte şi treceri pe lângă râpe. S-a concurat la cinci categorii de vârstă, la masculin, respectiv Open, la feminin (unde s-au prezentat doar trei sportive).

La categoria 14-17 ani, primul loc a fost obţinut de Albert Stratulat. Ceilalţi câştigători au fost: Petru Frăţită (18-29 ani), Lucian Ion (30-39 ani) şi Ionel Gorneac (+40 ani). La feminin, primul loc a fost ocupat de tânăra fotbalistă de la FC Universitatea, Monica Benţoiu (20 de ani).

Altfel, sâmbătă, echipa „Lupii Tineri CCG”, formată din Florin Dumitriu, George Calinovschi şi Adrian Preda, a participat la ultimul triatlon al anului din România, la „No Stress Triathlon Callatis”, unde au obţinut locul al patrulea la ştafeta olimpică, în timp ce la ştafeta sprint, „Callatis Team”, cu Mihaela Nicolau (Aqua Sport) la înot şi Radu Cristian (primarul Mangaliei) la celelalte două probe, a obţinut locul trei în concurs. La individual, Cosmin Mihai a încheiat pe locul 30 la triatlon sprint, iar Marius Buricea, pe locul 51 la cel olimpic.

Citit 1679 ori Ultima modificare Luni, 25 Septembrie 2017 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.