FLASH FOTBAL | Echipele gălăţene în competiţiile naţionale

FLASH FOTBAL | Echipele gălăţene în competiţiile naţionale
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Se reiau meciurile campionatului de futsal. Mâine, de la ora 19,00, United Galaţi ( Liga I) se va deplasa la Miercurea Ciuc, pentru confruntarea cu nou-promovata Imperial Wet. Se anunţă un meci interesant, după trei etape, gălăţenii au acumulat şase puncte, iar ciucanii, patru.  United va evolua pe teren propriu, pe 9 octombrie, în compania CSMS Iaşi.

* În acest week-end, va juca numai echipa a doua a FC Universitatea. Aceasta se va deplasa în Capitală pentru întâlnirea cu Dream Team, meci care se va disputa astăzi, de la ora 16,00, în cadrul Campionatului feminin al Ligii a III-a. Echipa din Liga a II-a va juca peste o săptămână, la Măgura Bacău, tot în deplasare.

* Campionatul de fotbal pentru echipele de juniori A şi B continuă cu meciurile etapei a 8-a ( a treia a returului). Meciurile acestei runde sunt programate mâine şi se vor disputa astfel. La Galaţi, pe terenul sintetic din Complexul „Dunărea” au loc cele două derbiuri locale ale echipelor ACS Municipal Dunărea şi a Liceului Sportiv. Tot acasă vor juca şi juniorii SC Oţelul, aceştia primind replica brăilenilor de la Dacia Unirea (Stadionul „Siderurgistul”). Orele de disputare, 12,00 şi 14,00.

*Selecţionata de juniori Under 14 a Galaţiului va disputa, mâine, partida etapei a patra, în „Turneul Speranţelor”, unde este lider. Disputa va avea loc în deplasare, în compania echipei judeţului Vrancea.

Citit 983 ori Ultima modificare Vineri, 29 Septembrie 2017 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.