ARCADA, victorie la Baia Mare

ARCADA, victorie la Baia Mare
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE: Echipa de volei Arcada s-a impus, scor 3-0 (25-13, 25-19, 25-17), în fața formației CSS 2 Baia Mare, în meciul contând pentru etapa a doua a campionatului Diviziei A1, disputat sâmbătă, în deplasare. În etapa următoare, Arcada va juca, miercuri (ora 18,00) , pe teren propriu, cu echipa Tricolorul Ploiești.


În weekend se dispută meciurile celei de-a doua etape a primului eşalon masculin de volei. În prima rundă, cu o evoluţie mai puţin convingătoare, Arcada Galaţi a obţinut o victorie chinuită, la limită: 3-2. În cursul acestei săptămâni, gălăţenii au apăsat pedala... pregătirilor, în dorinţa de a şterge impresia arătată la debut. În legătură cu acest aspect, am apelat şi la două declaraţii venite din tabăra gălăţeană.

Iată opinia antrenorului echipei gălăţene, Nikolai Jeliazkov: "În acest meci, ne-am propus să aşteptăm ca bucureştenii să facă greşeli. Ei însă au jucat foarte bine, şi-au depăşit condiţia, astfel că am fost surprinşi. CSM-ul bucureştean joacă mult mai bine decât în sezonul trecut. În ceea ce ne priveşte, toată lumea aşteaptă victoriile noastre, eventual ca acestea să fie şi la zero. Este prea mult, aşa ceva nu se poate întâmpla, pentru că orice echipă-adversar are obiectivul ei şi doreşte acelaşi lucru ca şi noi. Sunt convins că, pe parcursul etapelor, lucrurile se vor rezolva, vom fi mult mai omogeni, mai convingători în evoluţii, iar rezultatele vor veni".

Ultima achiziţie pentru acest sezon, Nikola Kovacevici, titular în meciul la care facem referire, a completat declaraţia antrenorului: "A fost un meci foarte disputat. Mă bucur de revenirea în meci, după ce am fost conduşi cu 2-1. Pentru unii dintre nou-veniţii la Arcada este o problemă, nu ne cunoaştem încă adversarii. Pe parcurs, problemele acestea vor fi rezolvate, iar noi vom fi mult mai eficienţi în jocul echipei".

Meciul rundei a doua pentru echipa noastră este programat mâine, la ora 14,00. Parteneră este o nou-promovată, CS Şcolar Nr. 2 Baia Mare, iar partida se va disputa în capitala Maramureşului. Aparent, pare o întâlnire care nu ar putea ridica probleme gălăţenilor, însă, aceştia sunt foarte prevăzători şi şi-au luat toate măsurile de evitare a unei surprize. "Vom trata cu toată seriozitatea acest meci. Baia Mare nu este o echipă mică, chiar dacă a promovat în această vară. După promovare, şi-a fortificat lotul cu câţiva jucători cu o bogată experienţă competiţională, precum Păştean, de la cea de-a doua echipă băimăreană Ştiinţa Explorări, dar şi sârbii Alexici şi Ristici, care au mai evoluat în campionatul nostru. Ne deplasăm cu gândul numai la victorie", ne-a spus ieri antrenorul secund, Marian Apostu.

Arcada a plecat spre Maramureş, ieri-seară, după cele două antrenamente ale zilei, iar astăzi efectuează antrenamentul dinaintea confruntării. În ceea ce îl priveşte pe Adrian Gontariu, acesta a revenit după accidentare. Face antrenamente uşoare şi se speră ca în cel mai scurt timp să revină în echipă, pentru că este mare nevoie de el, lucru constatat şi în meciul de sâmbăta trecută.

Citit 1415 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 22:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.