Oţelul, fără puncte de la Roman

Oţelul, fără puncte de la Roman
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE: SC Oțelul a pierdut, scor 1-2 (0-1), în fața formației CSM Roman, meciul disputat vineri, în deplasare, contând pentru etapa a noua din Liga a III-a. Unicul gol al gălățenilor a fost marcat de Gâță în minutul 75. În urma acestei înfrângeri, echipa gălățeană poate pierde poziția de lider a Seriei I dacă Aerostar Bacău va câștiga, sâmbătă, partida cu brașovenii de la Cetate Râșnov.


SC Oţelul va juca astăzi, de la ora 15,00, în meciul de deschidere al etapei a noua din Liga a III-a, în deplasare, cu formaţia CSM Roman. “Oţelarii” conduc în Seria I, cu 18 puncte, din opt jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 2, Aerostar Bacău, care va juca, mâine, la Cetate Râşnov (locul 7).

Antrenorul Damian Băncilă spune că este încrezător în echipă şi că va ataca victoria în deplasare. “Ca orice joc, şi acesta a fost pregătit la victorie. Din toate meciurile disputate, pe unele le-am câştigat, pe altele nu. De exemplu, jocul trecut, de acasă, când am condus în totalitate, şi la o neatenţie, o nesincronizare de plasament, adversarii au reuşit să marcheze în zece jucători. Suntem bine pregătiţi şi încercăm să dăm o nouă luptă din acest război”, a declarat tehnicianul gălăţean.

În această etapă, Avântul Valea Mărului va juca, acasă, sâmbătă (ora 15,00), cu CSM Focşani, o nou promovată în Liga a III-a, în timp ce Metalosport va face deplasarea la formaţia botoşăneană Sănătatea Darabani. Vălmărenii se află pe locul 13, cu 4 puncte, iar “metalurgiştii” ocupă ultimul loc, fără niciun punct. A patra echipă gălăţeană angrenată în campionat, Sporting Lieşti (locul 3) va sta.

Citit 2240 ori Ultima modificare Vineri, 20 Octombrie 2017 19:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.